Plastic zakken

Home Plastic zakken

Ons assortiment verpakkingen en plastic zakken is bruikbaar in vele sectoren.

Hettinga Sneek BV levert maatwerk zakken en verpakkingen aan onder andere ziekenhuizen, timmer- en bouwbedrijven, detailhandel, drukkerijen, reclamebureaus en bedrijven in de maakindustrie en voedselbranche.

Wij zijn echte meedenkers en gaan oplossingsgericht te werk. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende soorten verpakkingen. Van een postzegelzakje tot een hoes om een huis. U noemt het, wij regelen het. Bekijk onze pagina toepassingen voor verschillende voorbeelden.

Verpak uw producten in maatwerk plastic verpakkingen

Ons assortiment zakken is enorm breed; grote zakken, asbestzakken en puinzakken, afzuigzakken, zaagselzakken, containerzakken, gripzakken, plastic zakjes met of zonder druksluiting, krimpfolie, plastic draagtassen, antistatische zakjes, beschermhoezen, buisfolie, folie op rol voor sealapparaten en thermolasapparaten en nog veel meer! U kunt kiezen uit HDPE, MDPE, LDPE of EVA zakken. Weet u niet precies welk type het meest geschikt is voor uw bedrijf of product? Neem contact op met één van onze deskundigen voor advies op maat! Bel ons op het telefoonnummer 0515 41 33 68 en u krijgt direct de juiste persoon aan de lijn. Bij Hettinga Sneek vindt u altijd een professionele verpakking voor al uw zendingen.

Wilt u zakken laten bedrukken? Ook dat is mogelijk. Tevens kunt u kiezen voor transparant of ingekleurd plastic en kan de dikte/sterkte van de plastic zakken vooraf bepaald worden.

Zakken bestellen

Weet u precies wat voor zakken u nodig heeft en wilt u meer informatie ontvangen per mail? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons via 0515 41 33 68. Hettinga Sneek is al bijna honderd jaar een begrip in Nederland en producent / leverancier van plastic verpakkingsmateriaal. Onze klanten hechten grote waarde aan voorspelbare productkwaliteit en goede dienstverlening.