Plastic verpakkingen

Home Plastic verpakkingen

Hettinga is meer dan honderd jaar een begrip in Sneek en leverancier van een ruim assortiment topkwaliteit plastic verpakkingen.

Van plastic zakken, buisfolie, vlakfolie, krimpfolie tot aan hoezen en afdekvellen. Een groot voordeel is dat we, dankzij onze jarenlange ervaring, u kunnen voorzien van maatwerkoplossingen en specialistisch advies op het gebied van plastic verpakkingsmateriaal.

Bescherm en verpak uw producten optimaal tijdens transport, op- en overslag

Wij leveren plastic verpakkingen zodat goederen veilig, stofvrij en goed beschermd vervoerd kunnen worden. Denk aan productverpakkingen, bulkverpakkingen, kratzakken, het transport van grote machines van en naar een beurs, intern transport , buitenopslag of juist bescherming van uw pallets tijdens het laden en lossen. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende soorten verpakkingen. Van heel dun, 2 micron en klein (2 x 2 cm) tot aan héél groot. Van postzegelzakje tot een hoes om een huis.

U noemt het, wij regelen het. Niet zeker welke verpakking de beste keuze is voor uw product en heeft u behoefte aan advies? Onze verpakkingsexperts beschikken over ruime kennis en ervaring en helpen u graag verder.

Welke bedrijven kiezen voor Hettinga Sneek?

Wij leveren verpakkingen en plastic zakken aan uiteenlopende branches. Hettinga Sneek BV levert maatwerk zakken en verpakkingen aan onder andere ziekenhuizen, timmer- en bouwbedrijven, detailhandel, drukkerijen, reclamebureaus en bedrijven in de maakindustrie en voedselbranche. Als er geen geschikte verpakking voor uw toepassing bestaat, dan maken we deze gewoon!

Waarom kiezen bedrijven voor Hettinga Sneek?

Onze klanten vinden oplossingsgerichtheid, maatwerk en korte lijnen belangrijk. Ze vinden in Hettinga Sneek een betrouwbare partner, die een goed product levert. Onze klanten hechten grote waarde aan voorspelbare productkwaliteit en onze dienstverlening. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.