Plastic verpakkingen

Home Plastic verpakkingen

Hettinga is meer dan honderd jaar een begrip in Nederland en leverancier van een ruim assortiment topkwaliteit plastic verpakkingen.

Wist u dat er ruim 50 verschillende soorten plastic verpakkingen zijn? De verschillen tussen de verschillende soorten plastic verpakkingen zijn niet altijd direct zichtbaar, maar de verschillen zijn er zeker wel. Zo is de moleculaire structuur in krimpfolie heel anders samengesteld als die in vlakfolie. Het soort plastic dat u nodig heeft hangt geheel af van het doel waar u het voor gaat gebruiken. Als specialist in topkwaliteit plastic verpakkingen kunnen wij u alles vertellen over de soorten plastic verpakkingen en welk soort voor welk doeleinde geschikt is.

Plastic verpakkingen bieden bescherming

Plastic verpakkingen hebben ontelbare doeleinden. Van plastic zakken, buisfolie, vlakfolie, krimpfolie tot aan hoezen en afdekvellen. Een groot voordeel is dat we, dankzij onze jarenlange ervaring, u kunnen voorzien van maatwerkoplossingen en specialistisch advies op het gebied van plastic verpakkingsmateriaal. Wij leveren plastic verpakkingen zodat goederen veilig, stofvrij en goed beschermd vervoerd kunnen worden. Denk aan productverpakkingen, bulkverpakkingen, kratzakken, het transport van grote machines van en naar een beurs, intern transport, buitenopslag of juist bescherming van uw pallets tijdens het laden en lossen.

De plastic verpakkingen van Hettinga

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende soorten verpakkingen. Van heel dun, 2 micron en klein (2 x 2 cm) tot aan héél groot. Van postzegelzakje tot een hoes om een huis. U noemt het, wij regelen het. Niet zeker welke verpakking de beste keuze is voor uw product en heeft u behoefte aan advies? Onze verpakkingsexperts beschikken over ruime kennis en ervaring en helpen hier graag mee verder.

Plastic verpakkingen voor uw branche

Wij leveren verpakkingen en plastic zakken aan uiteenlopende branches. Hettinga Sneek BV levert maatwerk zakken en verpakkingen aan onder andere ziekenhuizen, timmer- en bouwbedrijven, detailhandel, drukkerijen, reclamebureaus en bedrijven in de maakindustrie en voedselbranche. Als er geen geschikte verpakking voor uw toepassing bestaat, dan maken we deze gewoon zelf! Zo bent u bij Hettinga altijd verzekerd van plastic verpakkingen die precies aansluiten op uw behoeften.

Maatwerkoplossingen met plastic verpakkingen

Hettinga is meer dan honderd jaar een begrip in Sneek en leverancier van een ruim assortiment topkwaliteit plastic verpakkingen. Hettinga staat bekend om haar oplossingsgerichtheid, maatwerk en korte lijnen. Onze belofte aan onze klanten is dan ook om betrouwbare producten te leveren van de hoogste kwaliteit met de beste dienstverlening. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Onze team van verpakkingsexperts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem nu vrijblijvend contact op met ons.