Vlakke zakken

Bij Hettinga Sneek kunnen wij verschillende soorten en maten PE vlakke zakken leveren. Wij kunnen vrijwel elk formaat en aantallen leveren. Bent u op zoek naar een specifieke dikte? Geen probleem, ook dat kunnen wij leveren. Lees verder en ontdek de mogelijkheden van de vlakke zakken van Hettinga Sneek.

Vlakke zakken in verschillende formaten en diktes

Vlakke zakken komen in verschillende soorten en maten. Al deze variaties kunnen wij bij Hettinga Sneek voor u leveren. Dus als u op zoek bent naar een erg kleine of juist een erg grote vlakke zak, kunnen wij die vrijwel altijd leveren. Niet voor niets zeggen wij flexibel te zijn in verpakkingen, juist wanneer het aankomt op maatwerk.

Ook kunnen wij verschillende diktes van het plastic leveren. Vanaf 20 micron tot maar liefst 250 micron dik, ook hier heeft u veel keuze.

De vlakke zakken zijn geschikt voor de voedselindustrie

Onze vlakke zakken worden gemaakt uit 1A virgin materiaal. Dit wordt in Europa geproduceerd onder de geldende BRC-IoP en ISO 9001 : 2008 normen. Hierdoor zijn de plastic zakken geschikt voor gebruik in de voedselindustrie en bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct.
De bijbehorende certificaten zijn in overleg beschikbaar. Neem hiervoor contact met ons op en vraag naar meer informatie.

Transparante of gekleurde zakken

De vlakke zakken zijn bij Hettinga Sneek leverbaar in transparante varianten of in gekleurde vlakke zakken. Standaard hebben wij verschillende transparante vlakke zakken op voorraad. Hierin is keuze uit verschillende formaten of diktes. Deze voorraad is altijd snel leverbaar.

Wilt u graag opvallen met uw vlakke zak? Dan kunt u kiezen voor gekleurde zakken of zakken met uw logo! Hierdoor is de zak direct herkenbaar voor uw bedrijf.  Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden.

LDPE, MDPE of HDPE Vlakke zakken

Onze vlakke zakken zijn in drie varianten te krijgen, namelijk in LDPE, MDPE of HDPE-plastic.

  • LDPE zakken worden gemaakt van low density polyethylene. Dit is een krachtig materiaal dat niet reageert op kamertemperatuur en erg flexibel is. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat de zak scheurbestendig is.
  • MDPE zakken worden gemaakt van medium density polyethylene. Qua eigenschappen heeft deze een hogere scheurweerstand dan HDPE en valt er een dikte reductie te bereiken ten opzichte van LDPE.
  • HDPE zakken worden gemaakt van high-density polyethylene, ze zijn stevig en beschikken over een hogere treksterkte dan bijvoorbeeld zakken gemaakt van LDPE. Er kan dus met een dunnere folie gewerkt worden om dezelfde sterkte te krijgen.

Neem contact met ons op en ontdek wat er zoal mogelijk is

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Er zijn vele verschillende opties mogelijk. Bespreek uw wensen met ons en ontdek wat er zoal mogelijk is.