MDPE Zakken

Op zoek naar een betrouwbare leverancier voor MDPE zakken? Wij leveren elk mogelijk formaat en aantal MDPE zakken. Dankzij onze jarenlange ervaring, zeer goede productkwaliteit en dienstverlening zijn wij dé geschikte partner voor al uw plastic verpakkingen.

MDPE toepassingen:

MDPE zakken worden vervaardigd uit een moleculaire combinatie van LDPE en HDPE materiaal en is geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Wilt u voor uw verpakkingen of product MDPE zakken gebruiken? Bel met één van onze experts. Wij helpen u graag verder met advies op maat. Hieronder een kleine impressie van de verschillenden MDPE toepassingen.

MDPE zakken voor de voedingsmiddelen industrie (kratzakken, poederzakken)
MPDE afvalzakken
MDPE matrashoezen
MPPE stofhoezen
MDPE blokbodemhoezen

Wat is nu het verschil tussen MDPE, HDPE en LDPE?

Een voordeel van MDPE (Medium-density polyethylene) ten opzichte van HDPE is dat MDPE een hogere scheurweerstand heeft. MDPE is ook iets minder gevoelig voor spanningsscheuren. Een voordeel van MDPE ten opzichte van LDPE is dat je een hogere dikte reductie kunt bereiken. MDPE wordt met name gebruikt voor plastic zakken, als krimpfolie en verpakkingsfolie. Meer informatie over de verschillende mogelijkheden van MDPE? Neem gerust contact met ons op.

Eigenschappen MDPE zakken

Geschikt om te bedrukken (voor bijvoorbeeld waarschuwingsteksten)
Minder CO2 uitstoot, doordat er minder grondstoffen nodig zijn voor de productie van MDPE
Kwalitatief hoogwaardig materiaal
In diverse kleuren te bestellen
Los of aan een rol

Specialist MDPE zakken

Dankzij onze productiefaciliteiten kunnen wij oplossingen bieden voor gangbare en niet gangbare MDPE formaten en aantallen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Informeer via (0515) 41 33 68 naar de diverse mogelijkheden. U kunt ons natuurlijk ook mailen via het contactformulier.