VCI Hoezen

VCI hoezen bij Hettinga Sneek

Hettinga Sneek levert een uiteenlopend assortiment plastic verpakkingen aan. Zo bieden wij ook VCI-hoezen aan. Deze hoezen zijn uitermate geschikt zijn voor producten die tegen de corrosie beschermd moeten worden. Meer weten over deze hoezen of over de mogelijkheden bij Hettinga Sneek? Lees dan verder.

VCI Hoezen; bescherm uw producten tegen corrosie

VCI-hoezen worden veelal ingezet als bescherming van goederen die kwetsbaar zijn voor corrosie. Daarnaast beschermen deze hoezen uw producten ook tegen vocht, stof en vuil.

Wanneer u uw producten verstuurt, wilt u er zeker van zijn dat de producten beschermd zijn tegen corrosie. Wanneer u kiest voor VCI-hoezen van Hettinga Sneek, weet u zeker dat uw producten beschermd zijn tegen corrosie die kan plaatsvinden tijdens het transport. VCI-hoezen bevatten namelijk een werkstof die zich hecht aan uw product. Dit zorgt ervoor dat deze hoezen veel ingezet worden als exportverpakking en corrosiebescherming.

Dit zorgt er voor dat VCI-hoezen uitermate geschikt zijn voor bescherming van metalen onderdelen van staal, verzinkt staal, nikkel, aluminium, chroom, zink, koper en de legeringen ervan.

Neem contact met ons op

Hettinga Sneek levert deze VCI of Cortec hoezen in elk gewenst formaat en aantal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw wensen.