LPDE Folie

U kunt bij ons terecht voor LDPE folie op rol voor verpakkingsautomaten en krimptunnels.

Wij leveren deze rollen in diverse diktes, foliebreedtes en kleuren, aan uiteenlopende bedrijven. U kunt dit type verpakkingsmateriaal ook bestellen met uw eigen bedrukking. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Eigenschappen

LDPE beschikt over zeer goede eigenschappen. Zo is het waterafstotend, goed bestand tegen zuren en beschikt het materiaal over een goede slagvastigheid. LDPE folie kent vele toepassingsmogelijkheden, is sterk en veelzijdig en laat zich probleemloos verwerken tot de meest uiteenlopende verpakkingen. Dit oliehoudend materiaal is uitstekend te recyclen en wordt veel gebruikt in de levensmiddelenindustrie.

Machinaal of handmatig?

Wij leveren folie dat handmatig of machinaal kan worden verwerkt tot verpakkingsmateriaal of afdekvel. Met behulp van een sealapparaat kunnen er met LDPE folie plastic zakken gemaakt worden. Bent u op zoek naar folie dat ook geschikt is voor krimptunnels? Bestel dan krimpfolie met microperforatie.

Krimphoezen

Krimphoezen zijn zeer geschikt voor het afdekken en verpakken van grote oppervlaktes. Op aanvraag is LDPE folie leverbaar in diverse diktes en foliebreedtes. Kijk bij krimphoezen voor meer informatie of neem contact met ons op via (0515) 41 33 68.

Toepassingen

Wij bieden een ruim assortiment aan verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Denk bijvoorbeeld aan het verpakken van boeken, flacons en tijdschriften.

Verpakkingsmateriaal bestellen

Interesse in folie dat geschikt is voor het verpakken van uw product? U kunt rollen telefonisch bestellen, maar het is ook mogelijk om uw bestelling te plaatsen via ons contactformulier. Mocht u naast LDPE folie ook nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, kijk dan eens op onze website. Wij staan bekend om onze korte lijnen en snelle levering. Zelf ervaren? Vraag dan nu een offerte aan.