Sealfolie

Home Sealfolie

Bestel uw sealfolie, stretchfolie, wikkelfolie of buisfolie bij Hettinga Sneek. Dé leverancier van een ruim assortiment plastic zakken en verpakkingsmaterialen.

Wij leveren naar wens op maat gemaakte verpakkingsmaterialen en uit voorraad.

De juiste folie geschikt voor uw toepassing.
Folie voor machines

Voor elk machine vindt u bij ons een geschikte folie tegen zeer scherpe prijzen. Denk aan:

  • Folie voor verpakkingsautomaten: Deze machines worden veelal ingezet bij het verwerken van grote series van dezelfde producten.
  • Folie voor bundelpakkers. Bundelpakkers verpakken meestal meerdere producten tegelijkertijd in krimpfolie, waarbij de verpakking niet volledig gesloten hoeft te zijn.
  • Folie geschikt voor krimptunnels: In een krimptunnel wordt de folie door middel van verhitting strak om het product heen getrokken.
  • Folie geschikt voor hoeksealers. Veelal maakt men bij hoeksealers gebruik van buisfolie op rol of halfbuisfolie op rol.

Folie voor stabiliseren van pallets

Voor het stabiliseren van pallets kunt u gebruik maken van handwikkelfolie of, wanneer u gebruik maakt van machines, machinewikkelfolie. Deze folies leveren wij zonder enige moeite in verschillende maten. Wilt u een pallet omwikkelen waar veel scherpe hoeken in zitten? Dan is het verstandig om te kiezen voor wikkelfolie met een stevigere foliedikte.

Overige folies

U kunt bij ons ook folie bestellen geschikt voor het beschermen van steigers, grote opbjecten en folie specifiek voor transport. Zodat uw goederen veilig, stofvrij en goed beschermd vervoerd kunnen worden. Maatwerk verpakkingsmateriaal is voor ons geen enkel probleem.

Maak gebruik van onze expertise

U begrijpt dat folie wat verhit wordt in een machine vaak andere eigenschappen dient te hebben dan bijvoorbeeld folie geschikt voor verpakkingsautomaten. Indien u vragen heeft over een bepaalde type folie of wanneer u op zoek bent naar een (beter) alternatief voor uw toepassing of product neem dan gerust contact met ons op. Onze verpakkingsexperts houden van wel van een uitdaging! Een groot voordeel van een een telefoontje richting ons: U heeft direct de juiste persoon aan de lijn. Wij helpen u graag!

Sealfolie van zeer hoge kwaliteit

De folies die wij leveren zijn van een dusdanig hoge kwaliteit dat u erop kunt vertrouwen dat uw producten goed beschermd zijn. Wij leveren dezelfde folie als leveranciers van verpakkingsmachines, maar dan tegen een scherpere prijs. Zelf ervaren? Vraag dan via ons contactformulier een offerte aan!