Over ons

Home Over ons

Waarom kiezen bedrijven voor Hettinga Sneek?

Ziekenhuizen, timmer- en bouwbedrijven en bedrijven in de maakindustrie en voedselbranche kiezen voor de verpakkingen en oplossingen van Hettinga Sneek, omdat ze oplossingsgerichtheid, maatwerk en korte lijnen met de leverancier zeer belangrijk vinden.

Omdat we een betrouwbare partner zijn en goede producten leveren. Van een postzegelzakje tot hoes om een huis, Hettinga zorgt voor de plastic verpakking op maat.

Hettinga Sneek BV, Toen en Nu.

Sinds 2003 is Hettinga Sneek gevestigd op industrieterrein De Hemmen in Sneek. De geschiedenis van ons begon echter eerder…

Hettinga Sneek BV is sinds 1916 actief. Destijds opgericht als kantoorboekhandel door Dhr. Hettinga sr.

Begin jaren 50 nam zoon Pieter Hettinga het roer over. Met de kennis die hij had opgedaan bij Sidac België, werden de pennen, inktlappen en ansichtkaarten langzaam verdrongen door wat men toen noemde kunststof verpakkingen. De kantoorboekhandel veranderde langzamerhand in een verpakkingsgroothandel. In de jaren die volgden stonden wij aan de wieg van de overgang van papier naar plastic verpakkingen. Alle verpakkingen van groot tot klein werden vervangen door plastic zakken en hoezen.

In 1983 is Fa. Hettinga, toen nog op het Hoogend in Sneek met zicht op de beroemde Waterpoort, overgenomen door Pieter Eppinga. In de loop der jaren is Hettinga zich meer en meer gaan specialiseren in flexibele kunststof verpakkingen (plastics) voor de industriële gebruiker.

Door deze specialisatie op de industriële markt spreken wij uw taal en omdat wij met korte lijnen werken heeft u vrijwel meteen een klantgerichte oplossing op uw verpakkingsvraag. Hierdoor staan wij garant voor ruim 100 jaar ervaring, waar u als klant van profiteert!

Wij zijn gevestigd op industrieterrein De Hemmen in Sneek. Deze schitterende zichtlocatie langs de nieuwe A7 is niet te missen. Graag verwelkomen wij u in ons prachtige pand.