Puinzakken

Home Sitemap Puinzakken

Stevige puinzakken voor het opruimen en transporteren van puin

Heeft u stevige zakken nodig voor het opruimen en transporteren van puin? Bestel dan puinzakken van Hettinga van topkwaliteit! U kunt bij ons terecht voor stevige, scheurbestendige plastic zakken die geschikt zijn voor kleine en grote klussen. Ook zijn deze puinzakken geschikt op locaties waar te weinig ruimte beschikbaar is voor een bouwcontainer. Wilt u meer weten? Hier onder vertellen we alles over onze soorten puinzakken. 

Puinzakken uit voorraad leverbaar

Wij kunnen uit voorraad de volgende formaten leveren:

  • LDPE zak transparant 58 x 90 cm/ 170 micron
  • LDPE zak transparant 80 x 135 cm/ 100 micron
  • LDPE zak transparant 95 x 130 cm/ 120 micron
  • LDPE zak transparant 95 x 160 cm/ 120 micron
  • LDPE zak transparant 75/2×27,5 (=130) x 205 cm/ 75 micron

De zakken die we hier omschrijven betreffen transparante zakken, zodat u goed kunt zien wat de inhoud van de zak is. Onze zakken zijn van zeer hoge kwaliteit, met een hoge scheurbestendigheid. Mocht u andere wensen hebben voor deze formaat puinzakken, bijvoorbeeld bedrukt met tekst/logo of in kleur, neem dan uiteraard contact met ons op. Wij denken mee in alle oplossingen!

Maatwerk puinzakken van Hettinga

Puinzakken worden gebruikt door verschillende bedrijven, waaronder veel door de bouw, dakdekkers of door sloopbedrijven. Daarnaast merken we dat veel bedrijven het handig vinden om een aantal van deze puinzakken in hun werkbus te hebben liggen voor onvoorziene calamiteiten. Hier boven zag u al een opsomming van kant-en-klare puinzakken. Naast deze transparante zakken, die uit voorraad leverbaar zijn, kunnen we ook maatwerk leveren. Denk daarbij aan puinzakken in elk gewenste kleur, met of zonder logo en in elk gewenst formaat. Onze zakken zijn van zeer hoge kwaliteit.

Puinzakken van LDPE

Wij leveren LDPE puinzakken in vele formaten en kwaliteiten. Het materiaal LDPE staat bekend om de scheurbestendige kwaliteiten.  LDPE zorgt ervoor dat uw producten zo goed mogelijk beschermd worden tegen vocht, stof en vuil door de dichtheid van het materiaal. En het is dus ook nog eens mogelijk om deze LDPE puinzakken te laten bedrukken met een logo of ander ontwerp.

Puinzakken bestellen bij Hettinga

Wilt u meer informatie ontvangen over puinzakken voor uw bedrijf? Of heeft u vragen over onze puinzakken? Of heeft een specifiek probleem waar u een oplossing voor zoekt? Stuur ons dan uiteraard een mail of neem direct contact op met één van onze expert voor advies op maat.