Krimpfolie

Bescherm en verpak uw producten met de krimpfolie van Hettinga! Deze stevige jas is geschikt voor iedere toepassing. Of u nu landbouwmachines, heftrucks of oversized pallets wilt beschermen tijdens transport; onze krimpfolie kan zich omvormen en aanpassen aan elk project. Tevens wordt deze folie veel ingezet om steigers en bouwprojecten mee in te pakken.

Breed assortiment

U kunt bij ons diverse formaten krimpfolie bestellen. Onze folie is bestand tegen scheuren en biedt een goede bescherming tegen invloeden van buitenaf. Deze folie bestelt u op rol, zodat u altijd de juiste hoeveelheid makkelijk zelf kunt bepalen.

Kies voor kwaliteit

Wij leveren folie van zeer hoge kwaliteit. Dat maakt de verpakking ongelooflijk sterk en multi-inzetbaar. Het is verkrijgbaar in diverse diktes, breedtes, sterkten en krimpratio’s. De dikte van de folie is afhankelijk van de toepassing. Wij helpen u graag met het bepalen van de juiste dikte. Neem gerust contact met ons op.

Zoekt u een toepassing voor op een Euro of blokpallet? Kies dan voor onze krimphoezen.

Toepassingen

Bouwplaatsen

Krimpfolie wordt veelvuldig toegepast op bouwplaatsen. Bijvoorbeeld als u wilt doorwerken bij slechte weersomstandigheden. Het is mogelijk om dan de steigers in te pakken met LDPE krimpfolie.

Uiteenlopende goederen

Uiteenlopende goederen zoals landbouwwerktuigen, installaties en tanks kunnen tijdens opslag en transport beschermd worden door onze krimpfolie.

Verwerking

Wij leveren tevens de Ripack brander (Ripack 2200 of Ripack 3000) welke benodigd is voor het krimpen van de folie, door de brede vlam van de brander wordt de folie over een groot oppervlakte verhit en optimaal gekrompen.

Bestel uw folie gemakkelijk en snel bij Hettinga
Naast krimpfolie bestelt u bij ons nog veel meer praktische verpakkingsmaterialen zoals hoezen, noppenfolie, grote plastic zakken, buisfolie en minigripzakjes.

Neem contact met ons op

Hulp nodig? Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Neem contact met op ons, zodat onze experts u verder kunnen helpen.