Kartonnen platen

Home Verpakkingsmaterialen Kartonnen platen

Naast ons assortiment plastic verpakkingen kunt u bij ons ook terecht voor kartonnen platen. Wij leveren golfkarton (enkelgolf of dubbelgolf), massief karton en maatwerk kartonnen dozen.

Kartonnen platen worden voor veel verschillende toepassingen gebruikt; als onderleggers, als tussenleggers ter bescherming van pallets, als afdekvel of als verpakking.

Waarom kiezen klanten voor Hettinga Sneek?

  • Dé expert op het gebied van verpakkingsoplossingen
  • Goede service met vlotte levertijden
  • Kwalitatieve producten voor een scherpe prijs

Massief karton

Massief karton bestaat uit een combinatie van gerecycled papier en karton met lijm. Dit type karton is een stug materiaal dat zeer goed bestand is tegen vocht. Dankzij de vochtbestendigheid komt u dit materiaal ook vaak tegen in de voedingsindustrie.

Golfkarton

Golfkarton is licht van gewicht en relatief stabiel. Golfkarton bestaat minstens uit 3 lagen: 2 lagen van vlak papier, de dekbaan, (meestal bruin of wit) met een s-vormig (sinus-vormig) gegolfd papier ertussen, dat op het contactpunt met lijm aan de buitenste lagen papier is gelijmd. Dit type karton wordt veel gebruikt in de verpakkingsindustrie.

Maatwerk kartonnen platen of dozen

Op aanvraag kunnen wij speciaal voor u maatwerk kartonnen platen of dozen maken. Voor meer informatie over kartonnen platen of dozen kunt u ook altijd contact opnemen via mail of telefoon. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Direct een aanvraag plaatsen? Klik hier.