Verpakkingsmaterialen

Home Verpakkingsmaterialen

Verpakkingsmateriaal voor meer stabiliteit

Naast ons uitgebreid assortiment plastic hoezen en zakken leveren wij verpakkingsmateriaal om uw zending meer stabiliteit te geven. Wat is het verschil tussen verpakkingsmateriaal in het algemeen en plastic hoezen en zakken die wij leveren? Bij verpakkingsmateriaal moet u denken aan:

En nog veel meer. Zoals handwikkelfolie en materiaal geschikt voor foliewikkelmachines.

Extra bescherming naast uw verpakkingsmateriaal

Voor extra bescherming bij uw verpakkingsmateriaal  kunt u kiezen voor noppenfolie of schuimfolie. Bekijk ook ons assortiment professionele tape in verschillende uitvoeringen. Tape is uiteraard niet weg te denken bij verpakken en verzenden, wij leveren hoogwaardige 3M 3739 dozensluittape uit voorraad. Verder heeft u met onze paklijstenveloppen  de zekerheid dat uw goederen met bijbehorende documenten in goede staat aankomen. Oftewel, ons aanbod in verpakkingsmateriaal bevat alles wat u nodig heeft voor een correcte, veilige en kwalitatieve verzending. Heeft u specifieke wensen? Bespreek deze dan met ons. Wij geven altijd eerlijk advies. Direct een offerte aanvragen kan hier. 

Welke bedrijven kiezen voor Hettinga Sneek?

U zult zich misschien afvragen welke bedrijven er eerder hebben gekozen voor Hettinga Sneek. Dit kan veel zeggen over de ervaring die wij hebben met op maat gemaakte verpakkingsmaterialen. Hettinga Sneek heeft ervaring met zeer uiteenlopende bedrijven. We hebben plastic verpakkingen en andere verpakkingsmaterialen geleverd aan:

  • Ziekenhuizen,
  • medische toeleveranciers,
  • timmer- en bouwbedrijven,
  • bedrijven in de maakindustrie.
  • Van instrumentenmaker tot havenbedrijf.
  • Ook bedrijven in de voedselbranche, van snoepgoedproducent tot aardappelteler.

Oftewel zeer uiteenlopende en van kleine tot grote bedrijven zijn in de afgelopen tientallen jaren voorbij gekomen. Geen vraag is dan ook te gek voor ons en u zult altijd te maken hebben met expertise. Neem vrijblijvend contact op om uw specifieke wensen met ons te bespreken en wij zullen altijd ons best doen om met een passende oplossing te komen.

Deze klanten gingen u voor

Bent u nieuwsgierig naar onze referenties? Klik dan door naar deze pagina met referenties van onze klanten. Hettinga is trots op de mooie projecten en tevreden klanten. We staan bekend om onze oplossingsgerichtheid en maatwerk en willen de tevredenheid bij onze klanten hier over graag zo houden. Bent u ook tevreden over uw producten van Hettinga? Wij horen het heel graag. Heeft u op- of aanmerkingen? Dan horen wij dit uiteraard ook graag en kijken wij graag hoe we u kunnen helpen.

Maatwerk verpakkingsmateriaal voor uw bedrijf bestellen

Bij Hettinga Sneek kunt u gemakkelijk verpakkingsmateriaal bestellen. Wilt u meer weten over onze verpakkingsmaterialen? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Informeer naar de mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst met advies op maat. Hettinga Sneek houdt niet alleen van verpakken, maar ook van aanpakken!