Blokbodemhoezen

Home Plastic verpakkingen Blokbodemhoezen

Toepassing van blokbodemhoezen

Blokbodemhoezen en zakken zijn op vele manieren inzetbaar. U kunt deze bijvoorbeeld als stofhoes over een microscoop gebruiken, als plastic afdekhoes voor in een drukkerij of als exportverpakking voor een systeemkast. Eventueel kunt u de blokbodemhoezen krijgen met antistatische toevoeging om te voorkomen dat de hoes stof aantrekt.

Blokbodemhoezen met de hand gemaakt

Een logische vraag wanneer het gaat over blokbodemhoezen is; ‘wat is het verschil tussen deze en een vlakke zak of harmonicazak?’ Een terechte vraag, echter is deze eenvoudig uit te leggen. Zoals de naam doet vermoeden zit het verschil in de bodem van de zak. Bij blokbodemhoezen worden er vierkante bodems in de zak gelast. Dit is machinaal niet mogelijk en kan alleen bereikt worden met handwerk.

Het voordeel van een vierkante bodem, oftewel blokbodem, is dat de hoes strak om uw product valt. Dit ziet er niet alleen netjes uit, maar hierdoor voorkomt u ook dat u overtollig materiaal rond uw product heeft.

Verschillende afmetingen mogelijk

Omdat de blokbodemhoezen met de hand afgewerkt worden, kunnen wij deze in vele verschillende afmetingen leveren. Van heel klein tot heel groot. Dus van een postzegelzakje tot een hoes voor een compleet huis.

Om het iets concreter te maken: of u nu op zoekt bent naar een hoes van 40 x 4 0 x 60 cm (l x b x h) of van 6 x 6 x 20 meter, vrijwel alles is mogelijk.

Hettinga Sneek is de verpakkingsspecialist op het gebied van LDPE blokbodemhoezen

Hettinga Sneek is fabrikant van LDPE blokbodemhoezen, anti statische blokbodemhoezen, aluminium hoezen en zakken.

Doordat wij op onze eigen locatie de zakken kunnen produceren, zijn wij erg flexibel in het hanteren van verschillende afmetingen en levertijden. Binnen enkele werkdagen kunt u uw zakken al in huis hebben. Dit is natuurlijk perfect wanneer u op korte termijn blokbodemhoezen nodig heeft. Onze bestaande klanten zijn daarom ook erg tevreden over de kwaliteit en levertijd van de hoezen, blijkt ook uit een review van een klant van Hettinga:

Review over blokbodemhoezen van Hettinga Sneek

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Bent u nu benieuwd geworden wat Hettinga Sneek voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op! Voor ons is niets te gek en wij gaan graag de uitdaging aan wanneer het aankomt op maatwerk. De uitspraak “van een postzegelzakje tot een hoes voor een compleet huis” nemen wij dan ook erg letterlijk. Wanneer u contact met ons opneemt staat een specialist u graag te woord om te zoeken naar de juiste oplossing voor u.