Plastic afzuigzakken: ideaal voor uw houtzagerij

Home Plastic verpakkingen Plastic afzuigzakken: ideaal voor uw houtzagerij

Plastic afzuigzakken voor afzuigsysteem

Zoekt u plastic afzuigzakken voor uw afzuigsysteem? Wij leveren plastic zakken voor uw afzuigsysteem op maat! Houtbewerkingsbedrijven kennen het probleem: al die houtsnippers, houtmot en zaagsel. Deze bedrijven maken ook vaak gebruik van bepaalde houtbewerkingsmachines. Gebruikt uw bedrijf ook een houtbewerkingsmachine? Dan weet u dat het afzuigsysteem een cruciale rol speelt.

Het probleem

Met het afzuigsysteem worden het zaagsel, houtmot, snippers en stof afgevoerd. Het is hierbij dus van groot belang dat alle houtresten die worden afgevoerd, goed opgevangen kunnen worden in sterke plastic afzuigzakken. Gebruikt u een plastic afzuigzak van lagere kwaliteit? Dan loopt u het risico dat het afzuigsysteem verstopt raakt of dat de zak scheurt op het moment dat u deze oppakt. Daarom kiest u het allerliefst voor de topkwaliteit van Hettinga Sneek.

Speciale plastic afzuigzakken voor professioneel gebruik

Wanneer u kiest voor de plastic afzuigzakken van Hettinga Sneek bent u verzekerd van het volgende:

  • De afzuigzakken sluiten naadloos aan op uw specifieke afzuigsysteem. Maatwerk is namelijk mogelijk,
  • Uw zagerij of houtbewerkingsbedrijf blijft vrij van stof, zaagsel en houtmot,
  • Het afzuigsysteem in uw machine blijft naar behoren functioneren doordat de juiste zak eraan gekoppeld is,
  • Snelle levering van plastic afzuigzakken, ook bij spoedklussen,
  • Topkwaliteit met naadloze aansluiting in uw specifieke sector.

Niet alleen standaard formaten

Afzuigzakken met een diameter van 500mm en 600mm zijn direct uit voorraad leverbaar. Zakken met een afwijkende diameter zijn natuurlijk ook mogelijk! U kunt afwijkende bestellingen telefonisch of per mail doorgeven. Het is ook mogelijk om vierkante zakken te leveren. Hettinga Sneek is al ruim 40 jaar marktleider op het gebied van plastic zakken voor professioneel gebruik. Door korte lijnen binnen het bedrijf en de passie van gedreven medewerkers kunnen wij dat extra stapje voor u zetten.

Oersterke plastic afzuigzakken

Kwaliteit boven alles, daar draait het om bij Hettinga Sneek. Wij kiezen daarom alleen voor topkwaliteit plastic bij het produceren van uw plastic afzuigzakken. Alleen op deze manier kunnen wij u de beste zakken leveren, zoals u al jaren van ons gewend bent. De meest gebruikte soort plastic voor het maken van afzuigzakken is LDPE. Het staat voornamelijk bekend om de flexibiliteit en scheurbestendige eigenschappen. Daarnaar biedt het ook optimale bescherming tegen vocht. Zo blijft de houtstof, het zaagsel en houtmot vrij van vocht en krijgt u ook geen last van nare schimmels.

Vragen over plastic afzuigzakken? Neem contact op!

Sinds 1983 zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren in flexibele kunststoffen voor de industriële markt. Hierdoor kunnen wij als geen ander uw taal spreken. Omdat wij korte lijnen hanteren binnen ons bedrijf heeft u binnen de kortste keren een klantgerichte oplossing dat naadloos aansluit op uw vraag. Heeft u een vraag over onze afzuigzakken of wilt u meer informatie over bepaalde producten en afmetingen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met onze specialisten!