HDPE Zakken

Hettinga Sneek kan op aanmaak elk mogelijk formaat HDPE zakken leveren.

HDPE zakken worden gemaakt van high-density polyethylene, ze zijn stevig en beschikken over een hogere treksterkte dan bijvoorbeeld zakken gemaakt van LDPE. Er kan dus met een dunnere folie gewerkt worden om dezelfde sterkte te krijgen. Dit maakt de zakken bovendien minder belastend voor het milieu. Daarnaast is het materiaal harder, melkachtig van kleur en kan dit product hogere temperaturen weerstaan (120 ° C / 248 ° F gedurende korte perioden). Deze zakken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, namelijk: vlak, blokbodem of zijvouw. Daarnaast kunt u kiezen uit een ruim aanbod afmetingen, kleuren en diktes of varianten met afwijkende formaten. Wij hebben verschillende formaten op voorraad en zijn dus in staat om snel te leveren.

Kies ik voor HDPE zakken of LDPE zakken?

Neem voor advies gerust contact op met één van onze verpakkingsexperts. Wij kunnen u adviseren op basis van ervaringen uit de praktijk. Onze expertise ligt op het gebied van maatwerk zakken welke klantspecifiek worden geproduceerd.

Werken met kleurcodes

In de meeste gevallen wordt er voor HPDE gekozen wanneer men op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige afvalzakken of containerzakken. HDPE zakken zijn in uiteenlopende kleuren te bestellen. Handig voor als u bijvoorbeeld met kleurcodes werkt. U kunt ook kiezen voor transparante zakken wanneer het van belang is om de inhoud snel te kunnen controleren. Afhankelijk van de levertijd van de gewenste HDPE zakken zullen wij uw bestelling zo spoedig mogelijk op het door u gewenste adres afleveren.

HDPE zakken uit voorraad leverbaar

U kunt bij ons ook HDPE zakken uit voorraad bestellen. Hieronder een overzicht van alle formaten die uit voorraad leverbaar zijn:

  • 48 x 65 cm BLAUW 25 micron
  • 60 x 80 cm ZWART 25 micron
  • 70 x 110 cm BLAUW 25 micron
  • 80 x 110 cm BLAUW 25 micro