Afdekfolie en Bouwfolie

Home Plastic verpakkingen Afdekfolie en Bouwfolie

Afdekfolie en bouwfolie zijn gemaakt van sterk en duurzaam plastic. Dit materiaal, ook wel LDPE folie genoemd, is een erg geschikt product voor het afdekken van boten in de jachtbouw, het afdichten of afschermen in de bouwindustrie of het beschermen van bijvoorbeeld spuitcabines. Het is een sterk product en neemt geen vocht op. Daarom bieden wij bij Hettinga verschillende mogelijkheden van afdekfolie en bouwfolie aan. Ontdek wat Hettinga voor u kan betekenen.

Verschillende kleurmogelijkheden voor afdekfolie en bouwfolie:

De folie kan dus in vele verschillende manieren gebruikt worden. Vanzelfsprekend is afdekfolie en buisfolie daarom ook in verschillende kleuren leverbaar is. Elke situatie vraagt om een ander type folie. Bij Hettinga snappen wij dat erg goed en bieden daarom de volgende mogelijkheden aan:

  • Afdekfolie in transparant of zwart
  • Krimpfolie in wit
  • Bouwfolie in transparant of zwart

Afmetingen en diktes van de folie

Naast de verschillende kleurmogelijkheden, kunt u het plastic ook verder specificeren door te kiezen voor verschillende afmetingen en diktes. Ons motto is altijd al geweest: Van een postzegelzakje tot een hoes voor een compleet huis. Dit nemen wij erg letterlijk, ook op het gebied van de afmetingen van bouwfolie en afdekfolie. Vrijwel elk formaat is mogelijk. Neem contact met ons op om te kijken of wij uw afmeting kunnen leveren.

Ook kunt u kiezen in verschillende diktes. Kies uit folie van 20 micron tot 300 micron dik.

Brander voor het krimpen van de folie

Wanneer u de folie in huis heeft, wilt u het krimpen naar de juiste vorm. Heeft u hier zelf geen brander voor? Geen probleem! Hettinga Sneek denkt graag met u mee en biedt daarom ook branders aan. Met uw bestelling kunt u ook eenvoudig de Ripack 2500 brander mee bestellen zodat u direct de folie op de juiste manier kunt toepassen.

Folie voor verschillende sectoren, maar altijd snel leverbaar

Afdekfolie of bouwfolie is breed inzetbaar en voor veel toepassingen mogelijk. Daarom leveren wij ook aan verschillende sectoren. Denk hierbij aan jachtschilders, jachtwerven, verf- en bouwmaterialenhandel, vloerenleggers, aannemers en veel meer.

Ongeacht in welke sector u actief bent, Hettinga levert altijd uit eigen voorraad en levert altijd binnen 24 uur of binnen de afgesproken termijn.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.