Topkwaliteit garantie

Home Topkwaliteit garantie

Topkwaliteit garantie

Topkwaliteit garantie vanaf 1916

Hettinga Sneek is sinds 1916 actief in de verpakkingsbranche en maakt plastic, flexibele verpakkingen. Helemaal op maat gemaakt met topkwaliteit garantie. Wij hebben ruim 100 jaar ervaring, waar u als klant van profiteert.

Deskundigheid in advies, ontwikkeling en productie

Door de jaren heen is specialisatie doorgevoerd op het gebied van plastic, flexibele verpakkingen. Dit heeft geleid tot een hoge mate van deskundigheid in advies, ontwikkeling en productie, waardoor wij inmiddels topkwaliteit garantie kunnen geven. Gelukkig zeggen wij niet alleen zelf dat we deze kwaliteit leveren. Ook onze klanten vinden dit gelukkig. Op onze referentie pagina kunt u lezen wat onze klanten van ons advies, ontwikkeling en productie vinden. Wij zijn heel trots op deze mooie reviews.

Een bijzonder project, waar zeker topkwaliteit garantie nodig is, was bijvoorbeeld deze: “Binnen ons ziekenhuis moesten wij een afdeling met röntgenapparatuur voorbereiden op een eventuele Ebola-patiënt. De apparaten op deze afdeling zijn complex van vorm. Hettinga Sneek heeft ons perfect passende beschermingshoezen geleverd op zeer korte termijn, dit heeft ons geweldig geholpen!” aldus een medewerker radiologie.

Topkwaliteit garantie voor industriële markt

Vanaf 1985 ligt de focus voor 100% op de industriële markt. Onze zakken worden in de meest uiteenlopende industriële sectoren verwerkt; van ziekenhuis tot voedselproducent en van aannemer tot turbo producent. Onze lange ervaring heeft een Europees netwerk van toeleveranciers opgeleverd. Hierdoor is het aanbod verbreed. Uw bestelling wordt of uit voorraad, dan wel met een zeer snelle levertijd geleverd. De focus van ons werkgebied ligt hierbij op Nederland, Duitsland en België. Van zeer klein, tot zeer groot: wij kunnen voor u de gewenste maatwerk verpakking maken. Van postzegelzakje tot hoes om een huis. Van MICRO tot MAXI.

Toeleveranciers die voldoen aan de HACCP en BRC normering

Wij werken samen met toeleveranciers die voldoen aan de ISO 9001, HACCP en BRC normering. ISO 9001 betreft de internationale standaard voor kwaliteitsmanagement. HACCP en BRC zijn de meest strikte normen op het gebied van verpakkingsmateriaal voor de food- en non food sector. HACCP staat voor ‘Hazard Analysis and Critical Control Points’ (oftewel ‘gevarenanalyse en kritische beheerspunten’) en is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. BRC staat voor British Retail Consortium. De BRC norm beschrijft de hygiëne- en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende bedrijven. Het gaat dan om voedselverwerkende bedrijven die direct leveren aan de retailsector.

Topkwaliteit garantie? Korte lijnen horen daar bij

Kenmerkend voor Hettinga zijn de korte lijnen. U krijgt veelal direct antwoord op uw vraag. Oplossingsgericht, waarbij uw verpakkingsvraag centraal staat. En de kennis en ervaring worden ingezet om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Heeft u vragen over onze topkwaliteit garantie? Neem contact op!