Ervaringen op maat gemaakte plastic producten

Door jarenlange ervaring en actuele kennis verzorgen de specialisten van Hettinga Sneek de perfecte op maat gemaakte plastic verpakking voor uw product. ‘Op maat gemaakt’ staat bij ons hoog in het vaandel, want alleen écht op maat gemaakt biedt de ultieme bescherming aan uw producten. En daar hebben wij al veel klanten blij mee kunnen maken. Echter, wij kunnen zelf wel roepen dat u baat heeft bij kwalitatief op maat gemaakte plastic verpakkingen, maar onze klanten kunnen dit beter vertellen. Lees daarom dit artikel. 

Op maat gemaakte plastic verpakkingen in de medische sector

Hettinga levert plastic verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor verschillende sectoren. Zo is in de medische wereld vraag naar ‘op maat gemaakte plastic verpakkingen’. Medewerker Radiologie van een ziekenhuis vertelt welk voordeel zij hier bij hebben gehad:

Binnen ons ziekenhuis moesten wij een afdeling met röntgenapparatuur voorbereiden op een eventuele Ebola-patiënt. De apparaten op deze afdeling zijn complex van vorm. Hettinga Sneek heeft ons perfect passende beschermingshoezen geleverd op zeer korte termijn, dit heeft ons geweldig geholpen!“.

Op maat gemaakte plastic verpakkingen in de food sector

Ook in de foodsector is het belangrijk om maatwerk oplossingen te bedenken die geheel aansluiten bij de behoefte van de klant. Zo vertelt een producent van kruidenmixen:

Wij krijgen grote 25 kilo-zakken grondstoffen binnen uit Azië die wij verwerken tot culinaire producten voor de consument. Deze grondstoffen worden gemengd in grote emmers, die na afloop schoongemaakt worden in een spoelmachine. Dit kostte echter veel tijd en energie. Hettinga Sneek bood de perfecte oplossing in de vorm van zakken op maat. Deze passen precies en kunnen veel hebben, waardoor het ons bedrijf enorm veel bespaart op tijd en energiekosten die samen gaan met het gebruik van de spoelmachine!“.

Op maat gemaakte plastic verpakkingen in de industrie

Natuurlijk is er ook volop behoefte aan maatwerk binnen de industrie. Van transport tot opslag, maatwerk is altijd de beste oplossing. Zo vertelt ook een manager van logistiek:

Onze klanten zitten over de hele wereld. Wij verzenden grote machines, per luchtvracht, die goed beschermd moeten worden. Omdat het hier complexe machines betreft was het geen optie om met grote beschermhoezen te werken. Hettinga Sneek bood krimpfolie als oplossing. Hiermee pakken wij onze machines in en met de door Hettinga bijgeleverde brander is alles altijd op maat!“.

Wat is uw maatwerk project die wij mogen realiseren?

Dit zijn drie voorbeelden van geslaagde maatwerk projecten. Hettinga is meer dan honderd jaar een begrip in Sneek en leverancier van een ruim assortiment topkwaliteit plastic verpakkingen. Dit assortiment bestaat uit meer dan 50 soorten plastic. Het kan bijna niet anders dan dat de oplossing voor uw probleem bij ons te vinden is. Onze team van verpakkingsexperts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Stel hier uw vragen

OF BEL: (0515) 41 33 68

Maatwerk van Hettingamaatwerk plastic

Wilt u persoonlijk advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. Wij komen met praktische, op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op uw product!