Home nieuws Plastic verpakkingen op maat gemaakt

Is ‘op maat gemaakt’ écht op maat gemaakt?

Door jarenlange ervaring en actuele kennis verzorgen de specialisten van Hettinga Sneek de perfecte verpakking voor uw product. ‘Op maat gemaakt’ staat bij ons hoog in het vaandel, want alleen écht op maat gemaakt biedt de ultieme bescherming aan uw producten. En daar hebben wij al heel wat klanten blij mee gemaakt!

Op maat gemaakt: in de medische sector

Hettinga levert plastic verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor verschillende sectoren. Ook in de medische wereld is er noodzaak voor ‘op maat gemaakt’. Medewerker Radiologie van een ziekenhuis vertelt:

Binnen ons ziekenhuis moesten wij een afdeling met röntgenapparatuur voorbereiden op een eventuele Ebola-patiënt. De apparaten op deze afdeling zijn complex van vorm. Hettinga Sneek heeft ons perfect passende beschermingshoezen geleverd op zeer korte termijn, dit heeft ons geweldig geholpen!“.

Op maat gemaakt: in de food sector

Ook in de foodsector is het belangrijk om maatwerk oplossingen te bedenken die geheel aansluiten bij de behoefte van de klant. Zo vertelt een producent van kruidenmixen:

Wij krijgen grote 25 kilo-zakken grondstoffen binnen uit Azië die wij verwerken tot culinaire producten voor de consument. Deze grondstoffen worden gemengd in grote emmers, die na afloop schoongemaakt worden in een spoelmachine. Dit kostte echter veel tijd en energie. Hettinga Sneek bood de perfecte oplossing in de vorm van zakken op maat. Deze passen precies en kunnen veel hebben, waardoor het ons bedrijf enorm veel bespaart op tijd en energiekosten die samen gaan met het gebruik van de spoelmachine!“.

Op maat gemaakt: in de industrie

Natuurlijk is er ook volop behoefte aan maatwerk binnen de industrie. Van transport tot opslag, maatwerk is altijd de beste oplossing. Zo vertelt ook een manager van logistiek:

Onze klanten zitten over de hele wereld. Wij verzenden grote machines, per luchtvracht, die goed beschermd moeten worden. Omdat het hier complexe machines betreft was het geen optie om met grote beschermhoezen te werken. Hettinga Sneek bood krimpfolie als oplossing. Hiermee pakken wij onze machines in en met de door Hettinga bijgeleverde brander is alles altijd op maat!“.

Stel hier uw vragen

OF BEL: (0515) 41 33 68

Maatwerk van Hettingamaatwerk plastic

Wilt u persoonlijk advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. Wij komen met praktische, op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op uw product!