Duurzaam met plastic maatwerkoplossingen

Wilt u uw consument een product beloven waarbij zelfs in het verpakkingsproces gedacht is aan duurzaamheid? Hettinga denkt met u mee en kan u voorzien van de juiste verpakking!

Hettinga Sneek levert plastic verpakkingen en verpakkingsmaterialen op maat aan de industrie, medische sector en foodsector. Wij leveren verpakkingen op maat, zodat u als bedrijf de consument een product kunt leveren waarbij zelfs in het verpakkingsproces gedacht is aan duurzaamheid. Voor iedere verpakkingsvraag hebben wij de juiste oplossing, het maatpak van Hettinga!

Minder afval met duurzaam plastic maatwerk

Met ons vakkundig maatwerk heeft u direct de perfecte oplossing in huis.

  • De verpakking sluit naadloos aan bij uw product waardoor u de verpakking voor langere tijd kunt gebruiken en u dus minder afval heeft.
  • Onze HDPE en MDPE zakken hebben daarnaast ook een hogere dichtheid. Hierdoor wordt er gebruik gemaakt van dunnere folie, dat minder belastend is voor het milieu. Daardoor is onze plastic duurzaam maatwerk.

 

Neem contact op voor vragen over duurzaamheid

Tegenwoordig ligt de nadruk steeds vaker op duurzaam ondernemen. De consument verlangt vaker een bewust product en het is dan ook zaak om hier op de juiste manier op in te spelen. Dat doen we bij Hettinga.

Neem vrijblijvend contact op voor vragen rondom duurzaamheid. Neem ook gerust een kijkje in ons assortiment plastic verpakkingen en verpakkingsmaterialen.

Stel hier uw vragen

OF BEL: (0515) 41 33 68