Noppenfolie verslaving

Noppenfolie werd uitgevonden in 1957 door twee ingenieurs die twee douchegordijnen aan elkaar hadden geplakt. Hierdoor werden verschillende luchtbubbels gevangen tussen de gordijnen. De ingenieurs probeerden het in eerste instantie te verkopen als behang. Vreemd genoeg wou niemand bobbelige douchegordijnen als behang in huis hebben hangen.

De ingenieurs probeerden het opnieuw in de markt te zetten, dit keer als isolatie voor broeikassen. Hoewel dit succesvoller was dan de ‘behang-poging’, was het nog steeds niet wat de ingenieurs hadden gehoopt. Pas een jaar later werd het ‘gevangen lucht-concept’ succesvol geïntroduceerd als beschermende verpakkingsmateriaal. Eindelijk succes! Wat de ingenieurs echter niet zagen aankomen, was de drang van mensen om de lucht uit de bubbels te poppen. Het had op velen een erg verslavend effect!

Uitstekende bescherming met noppenfolie

Al gauw kwam men achter dat zelfs de meest fragiele producten, optimaal beschermd werden met het gebruik van het juiste noppenfolie. Tegenwoordig is noppenfolie een onmisbaar product in de opslag en transport van goederen en producten. Dat kussentje van lucht biedt uitstekende bescherming voor producten in allerlei sectoren.

Noppenfolie bij Hettinga

In ons assortiment hebben wij het perfecte noppenfolie ter bescherming van uw product. Bij ons op locatie in Sneek hebben wij een groot voorraad, waardoor u binnen 24 uur uw bestelling in huis kan hebben! Neem nu contact op voor meer informatie.

Stel hier uw vragen

OF BEL: (0515) 41 33 68