Maatwerk plastic bespaart u geld

Precies de juiste bestelling in precies het juiste formaat, dat vermindert afval. De maatwerkoplossingen van Hettinga vormen namelijk de perfecte match met uw artikelen of product. Zelfs wanneer het gaat om apparaten met afwijkende vormen, zoals microscopen, hebben wij de perfecte match voor u. Dit betekent dat u nooit extra kosten maakt op overbodige restanten. Dit betekent ook dat u in één keer goed zit met uw bestelling. Het juiste maatwerk plastic beschermt uw product tijdens opslag en transport optimaal. Zo verliest het ook geen waarde door aantasting van vocht, vuil of stof.

Perfecte match met maatwerk plastic

Doordat de verpakking naadloos aansluit op uw product, wordt er optimale bescherming geboden. Dit ook nog eens voor de scherpste prijs! Wij geloven namelijk in eerlijk spel en houden van open en transparante communicatie. Door onze korte communicatielijnen krijgt direct antwoord op uw vragen. Hoe groot of klein uw plastic verpakking moet zijn, bij Hettinga bent u aan het juiste adres!

Hettinga zet dat extra stapje voor u

Neem nu vrijblijvend contact op voor meer informatie over plastic maatwerk van Hettinga Sneek. Onze specialisten staan voor u klaar en geven u altijd deskundig advies op maat. Direct vanaf de start weet u waar u aan toe bent. Onze medewerkers zetten graag dat extra stapje voor u.

Stel hier uw vragen

OF BEL: (0515) 41 33 68