Palletfolie

Home Sitemap Palletfolie

Palletfolie van topkwaliteit. Palletfolie (of stretchfolie /rek-wikkelfolie) is verkrijgbaar in verschillende soorten en formaten. U kunt kiezen uit machine- of handwikkelrollen.

Daarnaast zijn er vele opties mogelijk met betrekking tot dikte, rekpercentages en kleur (transparant, wit en gekleurd). De folie van Hettinga onderscheidt zich van andere folies door een uitgekiende verhouding tussen de hoofdgrondstoffen octeen, buteen en metalloceen.

Rek percentages

Palletfolie is verkrijgbaar met verschillende rek percentages. De keuze van het type folie is afhankelijk van de toepassing. Een folie met de juiste rek percentage zorgt voor de juiste pallet stabiliteit. Wanneer u pallets inpakt met te lage rek percentage is de kans groot dat de lading van de pallet afvalt. Ook de dikte van de folie is van belang. U wilt namelijk voorkomen dat de folie op de hoeken uitscheurt, maar let op: Een te dikke folie kan er weer voor zorgen dat de lading samengedrukt wordt. Het is dan ook meer dan begrijpelijk dat bedrijven het soms lastig vinden om de juiste keuze te maken.

Advies op maat

Voor advies over de juiste dikte en rekpercentage is Hettinga Sneek dé aangewezen partij. Wij staan u graag te woord. Problemen met uw huidige folie? Denk aan folie dat aan de buitenkant plakt terwijl dit niet wenselijk is, folie dat snel scheurt, folie waarbij u meer dan gebruikelijk nodig heeft om de pallet stabiel te krijgen of folie dat tijdens transport kapot gaat. Hettinga denkt graag met u mee om tot de juiste oplossing te komen.

Met name bij machinewikkelfolie kijken we naar de volgende punten:

Wat voor type machine wordt er gebruikt en beschikt deze over een voorrekinstallatie?
Wat is de zwaarte van de pallet en wat voor goederen worden ingepakt?
Welke folie wordt er nu gebruikt en waar ontstaan de problemen?

Optimale bescherming met palletfolie van Hettinga Sneek!

Wij leveren vocht- en stofwerende folie direct uit voorraad zodat u tijdig kan worden voorzien van de juiste levering. Of het nu gaat om standaard pallets of pallets met scherpe/afwijkende hoeken, bij Hettinga vindt u altijd de beste folie voor uw toepassing.

Informeer naar de mogelijkheden

Voor een goed advies, de juiste prijs en een snelle levering bestelt u uw palletfolie bij Hettinga Sneek. Ook maatwerkoplossingen behoren tot de mogelijkheden. Vraag een offerte aan via info@hettinga.nl of telefonisch via (+31) (0)515 41 33 68.