Medisch

Home Sitemap Medisch

Plastic is nog steeds een onmisbaar onderdeel in de medische sector. In elk ziekenhuis worden honderden verschillende plastic producten dagelijks gebruikt.

Denk bijvoorbeeld aan het toedienen van medicijnen via een plastic infuusbuisje, het beschermen van apparatuur tegen besmettelijke bacteriën door het gebruik van plastic afdekhoezen, en zo zijn er nog talloze doeleinden van plastic in de medische sector. Natuurlijk wil ook de medische sector rekening houden met het milieu door duurzaam om te gaan met plastic. Wanneer er geen vervanging is voor plastic is het belangrijk om het afval zo veel mogelijk te beperken. Maar hoe doen we dat? Hoe kunnen we duurzaam omgaan met plastic en het afval beperkt houden?

Plastic maatwerkoplossingen

Efficiënt en duurzaam omgaan met plastic in de medische sector is mogelijk met medisch apparaat beschermen met Hettingamaatwerkoplossingen! Door op zoek te gaan naar een maatwerkoplossing bent u bezig met het beperken van plastic afval en het efficiënter omgaan met plastic producten.Maatwerkoplossingen zorgen er namelijk voor dat de verpakking precies aansluit op uw wensen. Zijn er specifieke apparaten die met plastic moeten worden afgesloten en beschermd? Een maatwerkoplossing zorgt voor een ‘perfect fit’. Zo gooit u minder weg doordat u de perfecte oplossing hebt gevonden! Een oplossing op maat betekent ook dat het visueel precies naar uw wens kan worden gemaakt. Wilt u bijvoorbeeld de verpakking in een bepaald kleur? Geen probleem! Wilt u een bepaald logo op de verpakking? Geef het maar door! Duurzame maatwerkoplossingen vindt u altijd bij Hettinga Sneek.

Specifiek gebruik van plastic in de medische sector

Hettinga Sneek is al jarenlang leverancier van plastic maatwerkoplossingen voor de medische sector. Zo leveren wij regelmatig op maat gemaakte plastic zakken voor het vervoeren van medisch materiaal en blokbodemhoezen voor het beschermen en vervoeren van apparatuur als röntgenapparaten. Daarnaast worden wij ook veel gevraagd voor het leveren vuilniszakken in diverse formaten met of zonder bedrukking. Bij het produceren van maatwerkoplossingen voor de medische sector wordt er rekening gehouden met het doel van de verpakking. Dient de plastic als bescherming tegen bacteriën, stof of vuil, of worden er producten of apparatuur verpakt of vervoerd? Deze doeleinden hebben invloed op de soort plastic en de samenstelling van het plastic.

Hettinga plastic voor de medische sector

Samenwerken doen we met toeleveranciers die voldoen aan de HACCP en BRC-normering. Dit zijn de meest stringente normen op het gebied van verpakkingsmateriaal voor de food- en non-food sector. Klanten waaraan wij o.a. leveren zijn: Het VU ziekenhuis in Amsterdam, Apotheek Haagse Ziekenhuizen en Medtronic. Zij kiezen voor ons, omdat wij klant specifieke maten leveren, advies op maat bieden, snelle levertijden hebben en beschikken over specialistische productkennis. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.