Industriële verpakkingen. Maatwerk door Hettinga Sneek.

Home Sitemap Industriële verpakkingen. Maatwerk door Hettinga Sneek.

Hettinga Sneek levert maatwerk industriële verpakkingen

Plastic zakken nodig in een specifieke maat zodat uw product veilig van A naar B kan worden vervoerd? Geen probleem. Met ruim 100 jaar kennis in huis is Hettinga Sneek het adres voor al uw verpakkingsmateriaal. Denk aan pallethoezen, afdekvellen, kartonnen platen maar ook tape, omsnoeringsbanden, schuimfolie en machinewikkelfolie. Onze verpakkingen worden in de meest uiteenlopende industriële sectoren verwerkt, van ziekenhuis tot voedselproducent en van aannemer tot producent.

Rendabele en duurzame industriële verpakkingen

Het leveren van verpakkingsmateriaal voor het verpakken van zware en lichte producten kunt u toevertrouwen aan onze ervaren verpakkingsexperts. Uitgangspunt is het leveren van maatwerk verpakkingen. Denk aan afzuigzakken voor een specifieke afzuigunit of zakken in een afwijkende formaat om machines mee in te pakken.

Kwaliteit staat voorop

Klanten kiezen voor ons omdat wij kwaliteit leveren. Zakken met een met hoge scheur- en doorsteek weerstand, tape dat goed blijft kleven en wikkelfolie waarmee u met weinig omwentelingen pallets stevig kunt verpakken. Ons assortiment is veelzijdig en onze producten zijn ontworpen om de vereiste sterkte en bescherming te bieden en voldoen aan de meest stringente normen op het gebied van verpakkingsmateriaal voor de food- en non food sector.

Maatwerkoplossingen

Een probleem met de folie van uw huidige leverancier? Of bent u benieuwd hoe u bepaalde producten het beste kunt verpakken? Bel gerust met Hettinga Sneek. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. Van postzegelzakje tot een hoes om een huis. U kunt met iedere vraagstuk over industriële verpakkingen bij ons terecht.

Waarom Hettinga Sneek?

  • Snelle levertijden
  • Betrouwbaar
  • Hoge kwaliteit
  • Alle kennis in huis