Industrie

Home Sitemap Industrie

Bedrijven in de maakindustrie zijn bij Hettinga aan het juiste adres. Wij leveren namelijk uiteenlopende maatwerk industriële plastic zakken en verpakkingen.

Hierbij kunt u denken aan plastic zakken voor intern gebruik, bijvoorbeeld tijdens het productieproces. Zo leveren wij een tijdelijke afdekking, maar ook zakken geschikt voor bewerkingsmachines of een afzuigunit. Hettinga Sneek levert niet alleen plastic zakken en verpakkingen voor het productieproces, ook tijdens het transport en de opslag beschermen wij uw producten. Onze betrouwbare maatwerkoplossingen geven uw producten de hoogst mogelijke bescherming tegen vocht, vuil en stof. Deze maatwerkoplossingen besparen u geld en zorgen voor afvalreductie. U heeft namelijk meteen het perfecte match in huis en hoeft daardoor niet verschillende verpakkingen uit te proberen.

Uw eigen logo op uw maatwerkverpakking

Uw producten zijn, als het ware, een visitekaartje van uw bedrijf. Ook wanneer de producten van punt A naar punt B onderweg zijn, wilt u natuurlijk dat u gezien wordt. Daarom hebben wij het voor u mogelijk gemaakt uw eigen bedrijfslogo op uw eigen maatwerk plastic zakken, verpakkingen en folie te laten bedrukken. Daarnaast zijn onze industrie plastic verpakkingen leverbaar in verschillende kleuren. Dat is afhankelijk van het soort zak, de kwaliteit en de dikte. Onze specialisten vertellen u vrijblijvend over de mogelijkheden voor u.

Industrie vergt kwaliteit plastic

De industrie is vaak een veeleisend gebied. Dit kan soms betekenen dat u een heel specifiek of sterk soort zak of verpakking nodig hebt. Daarom moeten de zakken en verpakkingen naadloos aansluiten bij uw behoeften en producten tijdens elk stap in het proces. Het is cruciaal om te kunnen vertrouwen op nauwkeurig en deskundig advies. Er komt namelijk meer bij kijken dan u in eerste instantie misschien denkt. Zo worden bepaalde kwaliteit, diktes en samenstellingen van de zakken en verpakkingen nauwkeurig gemeten aan de behoeften van uw product.

Hettinga beschermt uw producten

Onze industriële plastic zakken en verpakkingen zijn deels leverbaar uit voorraad of kunnen voor u geheel op maat worden gemaakt. U geeft uw eisen en wensen aan ons door, wij zorgen ervoor dat uw producten de beste bescherming krijgen. Doordat onze goede contacten kunnen wij snelle levertijden hanteren. Ook voor uw spoedklus bent u dus bij Hettinga Sneek in goede handen. Neem gerust contact op met een van onze verpakkingsexperts, wij helpen u graag verder met het juiste advies!

Klanten die u voor zijn gegaan bij het kiezen voor Hettinga Sneek: Imperial Tobacco, John Deere, DuPont, Apollo Vredestein.