Flexibele verpakkingen

Home Sitemap Flexibele verpakkingen

Wij leveren flexibele verpakkingen voor de industriële sector. Denk aan bedrijven in de maakindustrie en voedselbranche, maar ook aan bouwbedrijven en ziekenhuizen.

Wij zorgen voor een plastic verpakking zoals u die wenst. Hoezen, plastic zakken, krimpfolie, buisfolie, noppenfolie noem maar op. Met de verpakkingen van Hettinga Sneek transporteert u al uw producten veilig van A naar B.

Voordelen van flexibele verpakkingen

De (meerlaagse) verpakking met voortreffelijke barrière-eigenschappen zorgt voor behoud van voedingswaarde, verlenging van houdbaarheid en een minder grote hoeveelheid afval. Dankzij het lichte gewicht kunt u de opslag-, distributie- en vervoerskosten verminderen.

Maatwerk

Krimphoezen nodig in een afwijkende formaat? Geen probleem. Dankzij onze jarenlange ervaring in de verpakkingsbranche kunt u bij ons terecht met uiteenlopende verpakkingsvragen. Wij geven u graag advies.

Uit de praktijk

Een producent van babyvoeding vervoert kleine flesjes in kratten van A naar B. Na transport moeten deze kratten gereinigd worden. Om schoonmaakkosten te reduceren EN het vervoer van A naar B te vergemakkelijken hebben onze verpakkingsexperts maatwerk plastic zakken voorgesteld. Dankzij deze oplossing is het gebruik van kratten niet langer meer nodig.

Benieuwd of wij u ook van dienst kunnen zijn? Kom gerust eens langs!