Bouwplastic

Home Bouwplastic

Bouwplastic dat geschikt is voor de bescherming en het afdekken van bijvoorbeeld boten, vloeren, wanden en andere toepassingen bestelt u eenvoudig en snel via Hettinga Sneek.

Wij leveren sinds 1916 plastic maatproducten aan diverse branches voor een zeer scherpe prijs.

Eigenschappen van onze bouwplastic (oftewel bouwfolie):

  • Neemt geen vocht op
  • Is beschikbaar in transparante en zwarte plastic
  • Is leverbaar in diverse afmetingen en diktes. Van 20 tot 280 micron.
  • Een goede isolator
  • Beschikt over een goede slagvastheid
  • Goed bestand tegen basen en zuren

Toepassingen bouwplastic

Bouwfolie kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Denk aan het afdekken van dak- en gevelelementen, het afdekken van spuitcabines, het afdekken van vloeren, het beschermen van metselwerk, het afdekken van jachten en bij tijdelijke opslag van vervuilde grond. Zoals u leest zijn er vele opties mogelijk. De dikte en gewicht van het plastic hangen nauw samen met de toepassing. Bouwfolie voor het afdekken van vloeren hoeft namelijk minder dik te zijn dan plastic voor onder betonvloeren.

Levering bouwplastic

Wij leveren uit voorraad binnen 24 uur of binnen de afgesproken termijn. Bouwfolie wordt geproduceerd uit gerecycled plastic (LDPE). Dat maakt het plastic aantrekkelijk geprijsd en bovendien maakt u een milieubewuste keuze. Heeft u vragen over of ons plastic ook geschikt is voor de toepassing die u in gedachten heeft? Bel dan met een van onze experts. Wij denken graag met u mee!