Bouwplastic

Home Bouwplastic

Bouwplastic dat geschikt is voor de bescherming en het afdekken van bijvoorbeeld boten, vloeren, wanden en andere toepassingen bestelt u nu makkelijk en snel via Hettinga Sneek.

Hettinga Sneek is leverancier van op maat gemaakte plastic oplossingen voor diverse branches. Van afdekhoezen voor de medische sector, tot verpakkingen voor de foodsector, u vindt uw perfecte maatwerkoplossing altijd in ons assortiment voor de scherpste prijs. Het is daarom ook geen verrassing dat talloze bedrijven u al zijn voor gegaan in de keuze voor de oplossingen van Hettinga Sneek:

Eigenschappen van onze bouwplastic (oftewel bouwfolie):

In de bouwindustrie zijn er een aantal belangrijke eisen waar bouwplastic aan moet voldoen. Hieronder hebben wij de belangrijkst eigenschappen van plastic voor de industrie voor u opgesomd:

  • Neemt geen vocht op
  • Is beschikbaar in transparante en zwarte plastic
  • Is leverbaar in diverse afmetingen en diktes. Van 20 tot 280 micron.
  • Een goede isolator
  • Beschikt over een goede slagvastheid
  • Goed bestand tegen basen en zuren

Toepassingen bouwplastic

Bouwplastic kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Hierbij kunt u denken aan het afdekken van dak- en gevelelementen, het afdekken van spuitcabines, het afdekken van vloeren, het beschermen van metselwerk, het afdekken van jachten en bij tijdelijke opslag van vervuilde grond. Zo zijn er nog talloze opties mogelijk waar ons plastic voor gebruikt kan worden. De dikte en het gewicht van het plastic hangen nauw samen met de toepassing. Bouwfolie voor het afdekken van vloeren hoeft namelijk minder dik te zijn dan plastic voor onder betonvloeren. Gelukkig weten de specialisten van Hettinga u precies te vertellen welk soort plastic het meest geschikt is voor uw toepassing. Vraag ze gerust om vrijblijvend advies op maat!

Levering bouwplastic

Hettinga Sneek staat ook bekend om snelle levertijden bij spoedklussen. Wij hebben namelijk altijd een voorraad meest geleverde plastic, bij ons op locatie. Zo kunnen wij uit voorraad binnen 24 uur al leveren! Uiteraard is het ook mogelijk een bepaald termijn met ons af te spreken waarbinnen wij uw bestelling leveren. Zo heeft u de maatwerk oplossing in huis, precies wanneer u het nodig heeft. Onze bouwfolie kan ook worden geproduceerd uit gerecycled LDPE. Dat maakt het plastic aantrekkelijk geprijsd en bovendien maakt u hiermee een milieubewuste keuze. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor u of wilt u graag persoonlijk advies op maat? Aarzel niet om contact op te nemen met één van onze experts. Wij denken graag met u mee!