Home nieuws Uitgelichte projecten, deel 2

#Uitgelichte projecten plastic verpakkingen Hettinga

In onze serie ‘uitgelichte projecten’ nemen we u mee in de verschillende soorten aanvragen die we binnenkrijgen bij Hettinga voor plastic verpakkingen, de problemen die we oplossen en de soorten klanten die een beroep op ons doen. Lees over onze opdrachten en wie weet zit uw gewenste product en oplossing er wel tussen.

1) Leverancier barrelsauna’s krimphoezen voor transport

We zijn benaderd door een leverancier van barrelsauna’s, die krimphoezen zochten in een vrij uitzonderlijk formaat, namelijk: 3100mm x 1200mm x 1300mm. Deze had men nodig om de barrelsauna te beschermen tijdens transport. Dit is een forse, niet standaard maat. Wij hebben in overleg met de klant een oplossing op maat bedacht. Tevens hebben wij een bijbehorende Ripack brander bijgeleverd om de hoezen veilig te kunnen krimpen.

2) LDPE zakken om corona pakken af te voeren

We zitten er middenin. De COVID-19 crisis die wereldwijd gaande is, wat uitzonderlijke uitdagingen met zich mee brengt. In Nederland zijn de mooiste initiatieven al in razend tempo bedacht en uitgevoerd. Dat is erg mooi om te zien. Momenteel hebben wij voor een ziekenhuis én voor het ministerie van defensie twee opdrachten lopen voor LDPE zakken om corona pakken af te voeren. Deze kunnen wij direct uit voorraad leveren. Dankbaar om op deze manier te kunnen bijdragen.

3) Afdekhoezen voor generatoren en aggregaten in buitenopslag (verschillende formaten)

Een klant uit België vroeg om een proeforder van 5×10 stuks afdekhoezen in de onderstaande verschillende formaten. Hier worden generatoren en aggregaten mee verpakt die beschermd moet worden tijdens buitenopslag.

  • 2150x1400x2000 mm
  • 2800x1500x1900 mm
  • 3250x2000x2300 mm
  • 3800x2200x2300 mm
  • 4500x2200x2300 mm

Dit zijn XXL hoezen welke met de hand moeten worden vervaardigd. Deze hoezen maken wij uit een witte folie die 1 jaar bescherming tegen UV straling biedt onder West-Europese omstandigheden.

4) Kadaverzakken voor dierencrematorium met 2 verschillende bedrukkingen

Aan een Duitse klant hebben we bedrukte kadaverzakken mogen leveren. Deze worden in een dierencrematorium gebruikt om de dierlijke resten in af te voeren. Deze zakken worden voorzien van het logo van het dierencrematorium. Een Belgisch dierencrematorium heeft ook een order voor bedrukte zakken geplaatst. Dit crematorium laat echter de EG verordening op de zakken drukken. Dit is een compleet andere bedrukking voor hetzelfde doel.

Heb je vragen over een (maatwerk) project wat met plastic verpakkingen te maken heeft? Neem dan contact op!