Zakken bestellen bij Hettinga Sneek

Home Sitemap Zakken bestellen bij Hettinga Sneek

Zakken bestellen bij Hettinga Sneek

Wilt u graag zakken bestellen voor uw bedrijf?  Dan bent u bij Hettinga aan het juiste adres. Wij leveren plastic verpakkingen en overig verpakkingsmateriaal voor bedrijven en organisaties in verschillende secoren, zoals:

  • Ziekenhuizen,
  • Voedingsproducenten,
  • Snoepproducenten,
  • Bedrijven in de maakindustie
  • Bouwbedrijven

Wij zijn actief vanaf 1916!! en hebben ruime ervaring in plastic verpakkingen en verpakkingsmateriaal. Bij Hettinga kunt u alle zakken bestellen die u kunt bedenken: standaard of maatwerk formaten, met of zonder logo en in heel veel verschillende kwaliteiten. Vele klanten zijn u al voor geweest met het bestellen van zakken op maat voor hun bedrijf. Wat leveren wij zoal? Bekijk onze pagina ‘uitgelichte projecten’. 

Zakken bestellen voor de industrie, foodsector, medische sector, etc.

Zoals hier boven omschreven levert Hettinga Sneek zakken en andere plastic maatwerkoplossingen aan een grote verscheidenheid van markten. Zo leveren wij bijvoorbeeld plastic zakken, folies en hoezen aan de industriële sector (de zogenaamde maakindustrie), de foodsector (wij leveren op maat gemaakte, sterke oplossingen waarmee voedingsmiddelen genieten van optimale bescherming tijdens opslag en transport) en de medische sector (wij leveren de hoogste kwaliteit plastic).

Bedrukte zakken bestellen

U heeft bij ons ook de mogelijkheid bedrukte zakken te bestellen. Hierop kunt u een eigen logo of tekst laten bedrukken. Onderstaand hebben wij een kleine greep uit onze projecten voor u verzameld.

Krachtige plastic zakken bestellen

Hettinga staat bekend om de hoge kwaliteit plastic zakken. Het zijn namelijk scheurbestendige maatwerkoplossingen voor product en doel. Om een beeld te krijgen van de verschillende plastic zakken kunt u een kijkje nemen in ons assortiment plastic verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Weet u al welke soort plastic zakken u nodig heeft en in welk formaat? Geef dit dan direct door. Wij kunnen direct een offerte uitbrengen.

Zakken bestellen bij Hettinga Sneek

Er zijn drie manieren waarop u de bestelling aan ons door kunt geven.

Telefonisch : Bel ons via het telefoonnummer 0515 – 41 33 68, dan heeft u de bestelling binnen de kortste keren op orde. Ook biedt dit u de mogelijkheid vragen te stellen en informatie te ontvangen over verschillende producten. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze van plastic verpakking voor uw product.

E-mail : U stuurt uw gegevens, de naam van het gekozen product en de hoeveelheid in een e-mail naar info@hettinga.nl. Natuurlijk kunt u via de mail ook uw vragen vrijblijvend stellen aan onze specialisten. Wij komen zo spoedig mogelijk terug op uw e-mail.

Via het contactformulier : Hierbij hoeft u dus niet een afzonderlijk e-mail te sturen, maar doet u dit gemakkelijk en snel via onze website.

Plastic zakken op maat bestellen? Neem contact op!

Bij Hettinga Sneek hanteren wij snelle levertijden. Een aantal producten hebben wij ook altijd op voorraad. Daardoor kunt u bij ons ook terecht voor al spoedklussen. Door de korte communicatielijnen binnen ons bedrijf heeft u binnen de kortste keren de juiste persoon aan de telefoon. Zo zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u terecht komt.