Verpakkingsfolie op rol

Home Sitemap Verpakkingsfolie op rol

Verpakkingsfolie op rol

Op zoek naar verpakkingsfolie op rol? Wij leveren verschillende soorten folie aan diverse branches. Of het nu gaat om folie geschikt voor het insealen van producten of om folie voor het afdekken van vloeren; u vindt het allemaal bij Hettinga in Sneek.

Producten insealen

Voor het insealen van uw producten kunt u het beste kiezen voor machinewikkelfolie. Machinewikkelfolie hebben wij beschikbaar in verschillende afmetingen en in verschillende rekpercentages die geschikt zijn voor het verpakken van pallets. Of het nu gaat om standaard pallets, zware pallets of pallets met scherpe/afwijkende hoeken, bij Hettinga vindt u altijd de beste folie voor uw toepassing. Weet u niet welke afmetingen en rekpercentages het beste aansluiten op uw toepassing? De folie- specialisten van Hettinga staan u vrijblijvend te woord!

Beschermen van producten

Wilt u pallets, vloeren, grote machines of meubels afdekken met plastic? Kies dan voor onze LDPE plastic vellen en topvellen. LDPE vellen beschermen uw goederen tegen vuiligheid, vocht en stof. Dit product is ook leverbaar op machinerollen en is zeer geschikt voor in de voedselindustrie.

Het beschermen van grote producten met afwijkende formaten

Wilt u grote machines of producten met afwijkende formaten beschermen tijdens transport? Kies dan voor de krimpfolie van Hettinga. Deze stevige jas is geschikt voor iedere toepassing. Of u nu landbouwmachines, heftrucks of oversized pallets wilt beschermen tijdens transport; onze krimpfolie kan zich omvormen en aanpassen aan elk project. Zo blijft uw product tijdens opslag en transport volledig beschermd.

Talloze mogelijkheden

Verpakkingsfolie op rol is zowel handmatig als machinaal te verwerken tot verpakkingsmateriaal of afdekvel. Met behulp van een sealapparaat kunnen er ook zakken van gemaakt worden. Wij hebben een ruim aanbod aan formaten op voorraad. Zo kunnen we ook al uw spoedklussen beantwoorden. Daarnaast leveren we op aanvraag plastic verpakkingsfolie ook in verschillende diktes, foliebreedtes en kleuren. Onze verpakkingsfolie is ook te bestellen met eigen bedrukking. Zo blijft uw product altijd te herkennen en fungeert het als visitekaartje voor uw bedrijf. Bel voor de mogelijkheden met een van onze experts.

Bestel uw verpakkingsfolie online

Naast plastic verpakkingsfolie kunt u bij ons ook terecht voor noppenfolie, minigripzakjes, omsnoeringsbanden, anti-slip papier en overig verpakkingsmateriaal. Hettinga Sneek biedt een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Talloze bedrijven zijn u al voor gegaan in hun keus voor maatwerkoplossingen van Hettinga Sneek. Door onze korte lijnen, betrouwbare service en deskundige medewerkers blijven onze klanten de keuze maken voor Hettinga.