Verpakkingen voor transport

Home Sitemap Verpakkingen voor transport

Wij leveren vele maatwerk plastic verpakkingen zodat uw goederen veilig, stofvrij en goed beschermd vervoerd kunnen worden.

Of het nu gaat om de transport van grote machines van en naar een beurs of om bescherming van uw pallets tijdens het laden en lossen. Wij bieden maatwerk oplossingen voor ieder product.

Wetten en regels

Als u goederen vervoert wilt u ervoor zorgen dat de verpakkingen van hoge kwaliteit zijn. Zeker als u grote machines wilt vervoeren. Voor de transport en opslag van goederen gelden uitgebreide wetten en regels. Zeker als uw product vervoert moet worden via de weg, het spoor, over zee of door de lucht. De verpakking zal dan aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen.

Mogelijkheden

Wij leveren plastic verpakkingen voor de meest uiteenlopende branches. Denk aan het vervoer van levensmiddelen, machines, onderdelen en producten met afwijkende formaten. U kunt uw pallets beschermen met een tophoes, de pallet verpakken met krimpfolie of juist kiezen voor een plastic zak. Wilt u samen met ons de mogelijkheden voor uw product bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Verpakkingen voor transport

  • Omsnoeringsband

Naast plastic verpakkingen kunt u er ook voor kiezen om uw producten met een omsnoeringsband te verzenden. Wij leveren omsnoeringsbanden met bijbehorende omsnoeringsmaterialen, zoals gespen, sluitzegels of warmtelas. Voor elke omsnoeringsklus hebben wij de juiste omsnoeringband. Meer informatie vindt u hier.

  • Krimpfolie

Met krimpfolie kunt u uw product volledig omsluiten. Middels een krimptunnel of krimppistolen kunt u iedere vorm volledig omsluiten.

  • Tophoezen

Met een tophoes beschermt u de bovenkant van uw pallet. Hier hoeft u geen krimpistool voor te gebruiken.

Daarnaast leveren wij ook diverse producten tegen het verschuiven van uw pallet zoals antislip papier, power stretchfolie en palletbanden van het merk sansstrap.