Grote stevige asbestzakken voor verpakken en transport

Home Sitemap Grote stevige asbestzakken voor verpakken en transport

Grote stevige asbestzakken voor verpakken en transport

Om asbesthoudende materialen veilig te vervoeren maakt u gebruik van de speciale asbestzakken van Hettinga Sneek. Wij leveren deze zakken in verschillende afmetingen, zodat uiteenlopende asbesthoudende materialen veilig vervoerd kunnen worden. Denk aan golfplaten, geluid isolerend plaatmateriaal voor wanden en plafonds, warmte-isolatiemateriaal voor pijpen en leidingen en beschermhulzen voor elektrische bedrading.

Veilig asbest verpakken en transporteren met asbestzakken  van Hettinga Sneek

De fijne microscopische vezels die in asbest platen te vinden zijn kunnen zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Het is daarom ook van belang om asbest op een degelijke manier te verwijderen en vervoeren. Stevige LPDE asbestzakken van zware kwaliteit bieden uitkomst. Deze zakken zijn voorzien van het a-vignet en voldoen aan de stringente veiligheidsregels die opgelegd worden door gemeentes. Omdat wij specialist zijn op het gebied van maatwerkverpakkingen kunt u bij ons terecht voor zakken die precies geschikt zijn voor de hoeveelheid en grote van het asbesthoudend materiaal die u dient te vervoeren. Denk aan kleine klussen en afvoerklussen door bouw-sloop of renovatieprojecten. Handing: U kunt bij ons terecht voor zakken waarmee u asbesthoudende golfplaten in hele stukken kunt afvoeren.

Bestellen en levering

De standaardzakken hebben een hoogte  tussen 120 en 130 cm en breedtes van 80 tot 130 cm. LDPE van zware kwaliteit zorgt ervoor dat deze bestand is tegen scheuren of beschadigen. U kunt deze zakken telefonisch of via ons contactformulier bestellen. Meer informatie over de specificaties van de zakken  of onze tarieven? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.