Steigerfolie

Home Sitemap Steigerfolie

Met steigerfolie van Hettinga Sneek beschermt u uw bouwsteigers en zorgt u voor een veilige werkomgeving voor uw werknemers.

Naast het feit dat steigerfolie veel gebruikt wordt bij bouwwerkzaamheden is het ook zeer geschikt voor andere doeleinden. Denk aan het beschermen van boten, machines en producten/pallets met afwijkende formaten.

Werken onder iedere weersomstandigheid

Steigerfolie, ook wel bouwfolie of krimpfolie genoemd is een zeer sterk materiaal en bestand tegen regen, wind, hagel en sneeuw. Zeker wanneer de dagen korter worden en het weer slechter is het gebruik van een goede folie sterk aan te raden. Het is veilig en verschillende weeromstandigheden kunnen uw werk niet hinderen.steigerfolie

Optimale bescherming met de bouwfolie van Hettinga!

Naast bescherming tegen diverse weersomstandigheden beschermt u de werknemers tegen bouwpuin en bouwstof. Nog een aantal voordelen van onze folie:

  • Materialen (en mensen) op de steiger kunnen niet zomaar van de steiger af vallen.
  • Van buitenaf is er geen zicht op het gebouw, maar op eenmaal op de steiger stroomt er voldoende daglicht naar binnen.
  • Bouwfolie zit strak om de steiger heen en zal niet gaan klapperen of scheuren door de wind. Daarnaast zorgt deze tweede huid ook voor stabiliteit.

Eenvoudig te bevestigen

Krimpfolie is eenvoudig aan elkaar te sealen met een Ripack krimppistool. Met de supersterke Ripack krimppistolen gaat het krimpen van folie veilig en snel. Door het ergonomische en lichte ontwerp zijn deze krimppistolen en shrinkguns zeer handzaam en betrouwbaar.

Eenvoudig en snel bestellen

Dankzij een goede samenwerking met onze leveranciers kunnen wij u voorzien van folie van een hoogwaardige kwaliteit. Voor de veiligheid van u en uw werknemers is het verstandig de bouwsteigers af te dekken. Direct bestellen? Bel dan met een van onze medewerkers of plaats uw bestelling via het contactformulier.