Speciale producten

Home Sitemap Speciale producten

Plastic zak voor speciale producten

— Maatwerk plastic zak voor steunkousen —

In samenwerking met een zorgaanbieder hebben wij een bijzonder maatwerkproduct gerealiseerd. Deze conische zak is gemaakt van PP plastic en zal gebruikt worden als hulpmiddel voor steunkousen.

desinfectie steunkousen conische zak

— Zakken voor vliegtuig vesten —

Afgelopen jaar zijn wij druk bezig geweest met een vraag afkomstig van een onderhoudsbedrijf voor de luchtvaart. Voor de keuring van deze vliegtuigvesten worden de zakjes gebroken. Na keuring wordt het vest weer in een nieuw zakje gedaan. Door faillissement van de Amerikaanse leverancier was het voor dit onderhoudsbedrijf een lastige zaak om deze zakjes geleverd te krijgen. Na het leveren van een proefmonster zijn er uitgebreide test uitgevoerd door o.a. de KLM. Uiteindelijk hebben wij alle benodigde zakken kunnen leveren. Een mooi eindresultaat, waar we bij Hettinga Sneek trots op zijn. Wij houden van maatwerkuitdagingen!

Bijzonderheden

Normaliter produceren wij geen zakken van PE plastic. Dankzij ons netwerk hebben wij een samenwerkingspartner gevonden waardoor deze kwalitatieve zakken toch tot stand zijn gekomen. Wij houden wel van een uitdaging! Verder voldoen deze plastic zakken aan alle brand en veiligheidseisen die gesteld worden door instanties, zijn ze erg handzaam

Speciale producten

— Zakken voor een sorteerstation —

Voor een sorteerstation hebben wij maatwerk gekleurde zakjes geleverd. Zakken voor sorteermachine

— Een passende oplossing voor een producent van babyvoeding —

Een producent van babyvoeding vervoert kleine flesjes in kratten van A naar B. Na transport moeten deze kratten gereinigd worden. Om schoonmaakkosten te reduceren EN het vervoer van A naar B te vergemakkelijken hebben onze verpakkingsexperts maatwerk plastic zakken voorgesteld. Door diverse kleuren te gebruiken kunnen verschillende batches worden onderscheiden. Dankzij deze oplossing is het gebruik van kratten niet langer meer nodig.