Sealfolie

Home Sitemap Sealfolie

Bestel uw sealfolie, stretchfolie, wikkelfolie of buisfolie bij Hettinga Sneek. Dé leverancier van een ruim assortiment plastic zakken en verpakkingsmaterialen.

Onze plastic verpakkingen en verpakkingsmaterialen zijn grotendeels direct uit voorraad leverbaar. Wij leveren naar wens ook op maat gemaakte verpakkingsmaterialen. Zo bent u altijd verzekerd van de best mogelijke bescherming voor uw product. Bij ons vindt u altijd de juiste sealfolie voor uw toepassing. Hieronder hebben wij voor u een beknopt overzicht samengesteld van de meest gebruikte folie per toepassing. Wilt u liever uw wensen bespreken met één van onze medewerkers? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen voor advies op maat!

De juiste sealfolie geschikt voor uw toepassing:

Folie voor machines

Voor elk machine vindt u bij ons een geschikte folie tegen zeer scherpe prijzen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Folie voor verpakkingsautomaten: Deze machines worden veelal ingezet bij het verwerken van grote series van dezelfde producten.
  • Folie voor bundelpakkers. Bundelpakkers verpakken meestal meerdere producten tegelijkertijd in krimpfolie, waarbij de verpakking niet volledig gesloten hoeft te zijn.
  • Folie geschikt voor krimptunnels: In een krimptunnel wordt de folie door middel van verhitting strak om het product heen getrokken.
  • Folie geschikt voor hoeksealers. Veelal maakt men bij hoeksealers gebruik van buisfolie op rol of halfbuisfolie op rol.

Sealfolie voor het stabiliseren van pallets

Voor het stabiliseren van pallets kunt u gebruik maken van handwikkelfolie of machinewikkelfolie. De naam zegt het eigenlijk al: u gebruikt machinewikkelfolie wanneer u gebruik maakt van machines. Handwikkelfolie gebruikt u wanneer u de pallets met de hand wikkelt. Deze folies leveren wij zonder enige moeite in verschillende maten. Wilt u een pallet omwikkelen waar veel scherpe hoeken in zitten? Dan is het verstandig om te kiezen voor wikkelfolie met een hoge doorsteekweerstand. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de juiste foliedikte.

Overige folies

U kunt bij ons ook folie bestellen dat geschikt is voor het beschermen van steigers en grote objecten. In ons ruime assortiment hebben wij ook folie specifiek voor transport. Zo worden uw goederen altijd veilig, stofvrij en goed beschermd vervoerd over de hele wereld. Maatwerk verpakkingsmateriaal is voor ons geen enkel probleem.

Sealfolie van zeer hoge kwaliteit

De folies die wij leveren zijn van een dusdanig hoge kwaliteit dat u erop kunt vertrouwen dat uw producten goed beschermd zijn. Wij leveren dezelfde folie als leveranciers van verpakkingsmachines, maar dan tegen een scherpere prijs. Zelf ervaren? Vraag dan via ons contactformulier een offerte aan!

Maak gebruik van onze expertise

Sealfolie dat verhit wordt in een machine om strak over het product getrokken te worden heeft andere eigenschappen dan bijvoorbeeld folie geschikt voor verpakkingsautomaten. Zo heeft elke toepassing een eigen soort folie nodig. Heeft u een vraag over een bepaald type folie? Neem dan nu gerust contact met ons op. Onze verpakkingsexperts houden wel van een uitdaging! Een groot voordeel van een telefoontje richting ons: u heeft direct de juiste persoon aan de lijn. Wij helpen u graag!