Plastic zakken

Home Sitemap Plastic zakken

Ons assortiment verpakkingen en plastic zakken is de perfecte maatwerkoplossing voor allerlei verschillende sectoren!

Hettinga Sneek BV levert maatwerk plastic zakken & verpakkingen aan onder andere ziekenhuizen, timmer- en bouwbedrijven, detailhandel, drukkerijen, reclamebureaus, bedrijven in de maakindustrie en voedselbranche. Wij leveren juist niet alleen standaard producten, maar zijn gespecialiseerd om uw persoonlijke voorkeur te fabriceren en leveren. Zo kunnen we gemakkelijk uw logo of een eigen tekst op de verpakking drukken, en formaten en diktes naar wens en in overleg leveren Ook wanneer uw producten in opslag of transport zijn, wordt de identiteit van uw onderneming gecommuniceerd!

Wij denken met u mee

Wij zijn echte meedenkers. Onze klanten nemen contact met ons op wanneer ze er niet uitkomen en een maatwerk plastic oplossing nodig hebben. Bij Hettinga gaan we namelijk oplossingsgericht te werk. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende soorten verpakkingen. Van een postzegelzakje tot een hoes om een huis. U noemt het, wij regelen het! Voorbeelden van onze producten vindt u natuurlijk tussen onze plastic verpakkingen en verpakkingsmaterialen.

Uw producten in maatwerk plastic zakken

Ons assortiment plastic maatwerk is enorm breed;

U kunt kiezen uit HDPE, MDPE, LDPE of EVA zakken. Weet u niet precies welk type het meest geschikt is voor uw bedrijf of product? Neem contact op met één van onze deskundigen voor advies op maat! Bel ons op het telefoonnummer 0515 41 33 68 en u krijgt direct de juiste persoon aan de lijn, of stuur ons een mailtje via het contactformulier! Bij Hettinga Sneek vindt u altijd een professionele verpakking voor al uw zendingen.

Wilt u zakken laten bedrukken? Ook dat is mogelijk. Tevens kunt u kiezen voor transparant of ingekleurd plastic en kan de dikte/sterkte van de plastic zakken vooraf bepaald worden.

Plastic zakken bestellen

Bij Hettinga hechten wij veel waarde aan klanttevredenheid. Wij zetten alles op alles om uw bestelling zo snel mogelijk bij u op locatie te krijgen. Ook voor spoedklussen bent u bij ons aan het juiste adres. Een groot deel van ons assortiment houden wij op voorraad in ons goed uitgeruste magazijn. Weet u precies wat voor zakken u nodig heeft en wilt u meer informatie ontvangen per mail? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons via 0515 41 33 68. Hettinga Sneek is al bijna honderd jaar een begrip in Nederland en producent / leverancier van plastic verpakkingsmateriaal. Onze klanten hechten grote waarde aan voorspelbare productkwaliteit en goede dienstverlening. Deze klanten zijn u al voorgegaan: