Plastic zakken gemakkelijk en snel bestellen

Home Sitemap Plastic zakken gemakkelijk en snel bestellen

Wilt u graag plastic zakken bestellen? Dan bent u bij Hettinga Sneek aan het juiste adres. Niet alleen voor standaard formaten, wij kunnen plastic zakken op maat fabriceren! Zo weet u zeker dat de plastic zak perfect bij uw product of artikel aansluit.

Hettinga Sneek levert plastic zakken en andere plastic maatwerkoplossingen aan een grote verscheidenheid van markten. Zo leveren wij bijvoorbeeld plastic zakken, folies en hoezen aan de industriële sector, de zogenaamde maakindustrie. Ook de foodsector is bij Hettinga op zijn plek. Wij leveren namelijk op maat gemaakte, sterke oplossingen waarmee voedingsmiddelen genieten van optimale bescherming tijdens opslag en transport. Daarnaast weet de medische sector ons ook altijd te vinden wanneer er gevraagd wordt naar de hoogste kwaliteit plastic.

Bedrukte plastic zakken bestellen

U heeft bij ons ook de mogelijkheid bedrukte plastic zakken te bestellen. Hierop kunt u een eigen logo of tekst laten bedrukken. Onderstaand hebben wij een kleine greep uit onze projecten voor u verzameld:

Krachtige plastic zakken bestellen

Waar wij onze klanten keer op keer mee blij mee maken is de hoge kwaliteit plastic dat wij kunnen leveren. Het zijn namelijk scheurbestendige maatwerkoplossingen voor product en doel. Neem gerust een kijkje in ons assortiment plastic verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Heeft u een soort verpakking of verpakkingsmateriaal uitgekozen? Dan wordt het nu tijd uw bestelling door te geven.

Hoe u bij Hettinga Sneek bestelt

persoonEr zijn drie manieren waarop u de bestelling aan ons door kunt geven. De eerste manier is telefonisch. Met een belletje heeft u de bestelling binnen de kortste keren op orde. Ook biedt dit u de mogelijkheid vragen te stellen en informatie te ontvangen over verschillende producten. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze van plastic verpakking voor uw product.

De tweede manier is via een e-mail. U stuurt uw gegevens, de naam van het gekozen product en de hoeveelheid in een e-mail naar info@hettinga.nl. Natuurlijk kunt u via de mail ook uw vragen vrijblijvend stellen aan onze specialisten. Wij komen zo spoedig mogelijk terug op uw e-mail.

De derde manier om een bestelling te plaatsen is via het contactformulier. Hierbij hoeft u dus niet een afzonderlijk e-mail te sturen, maar doet u dit gemakkelijk en snel via onze website.

Snelle levertijden en korte communicatielijnen

Bij Hettinga Sneek hanteren wij snelle levertijden. Een aantal producten hebben wij ook altijd op voorraad. Daardoor kunt u bij ons ook terecht voor al spoedklussen. Door de korte communicatielijnen binnen ons bedrijf heeft u binnen de kortste keren de juiste persoon aan de telefoon. Zo zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u terecht komt.