Plastic zakken op maat bestellen

Home Sitemap Plastic zakken op maat bestellen

Plastic zakken op maat bestellen

Wilt u graag plastic zakken op maat bestellen? Dan bent u bij Hettinga Sneek aan het juiste adres. Naast standaard formaten kunnen wij plastic zakken op maat fabriceren! Zo weet u zeker dat de plastic zak perfect bij uw product of artikel aansluit.

Plastic zakken op maat bestellen voor de industrie, foodsector, medische sector, etc.

Hettinga Sneek levert plastic zakken en andere plastic maatwerkoplossingen aan een grote verscheidenheid van markten. Zo leveren wij bijvoorbeeld plastic zakken, folies en hoezen aan:

  • De industriële sector: de zogenaamde maakindustrie.
  • De foodsector: wij leveren op maat gemaakte, sterke oplossingen waarmee voedingsmiddelen genieten van optimale bescherming tijdens opslag en transport.
  • De medische sector:  wij leveren de hoogste kwaliteit plastic.

Bedrukte plastic zakken op maat bestellen

U heeft bij ons ook de mogelijkheid bedrukte plastic zakken te bestellen. Hierop kunt u een eigen logo of tekst laten bedrukken. Onderstaand hebben wij een kleine greep uit onze projecten voor u verzameld:

 

Krachtige plastic zakken bestellen

Waar wij onze klanten keer op keer blij mee maken is de hoge kwaliteit plastic dat wij kunnen leveren. Het zijn namelijk scheurbestendige maatwerkoplossingen voor product en doel. Om een beeld te krijgen van de verschillende plastic zakken kunt u een kijkje nemen in ons assortiment plastic verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Weet u al welke soort plastic zakken u nodig heeft en in welk formaat? Geef dit dan direct door. Wij kunnen direct een offerte uitbrengen.

Hoe u bij Hettinga Sneek bestelt

Er zijn drie manieren waarop u de bestelling aan ons door kunt geven.

Telefonisch : Bel ons via het telefoonnummer heeft u de bestelling binnen de kortste keren op orde. Ook biedt dit u de mogelijkheid vragen te stellen en informatie te ontvangen over verschillende producten. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze van plastic verpakking voor uw product.

E-mail : U stuurt uw gegevens, de naam van het gekozen product en de hoeveelheid in een e-mail naar info@hettinga.nl. Natuurlijk kunt u via de mail ook uw vragen vrijblijvend stellen aan onze specialisten. Wij komen zo spoedig mogelijk terug op uw e-mail.

Via het contactformulier : Hierbij hoeft u dus niet een afzonderlijk e-mail te sturen, maar doet u dit gemakkelijk en snel via onze website.

Plastic zakken op maat bestellen? Neem contact op!

Bij Hettinga Sneek hanteren wij snelle levertijden. Een aantal producten hebben wij ook altijd op voorraad. Daardoor kunt u bij ons ook terecht voor al spoedklussen. Door de korte communicatielijnen binnen ons bedrijf heeft u binnen de kortste keren de juiste persoon aan de telefoon. Zo zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u terecht komt.