Plastic zakjes op maat

Home Sitemap Plastic zakjes op maat

De doeleinden van plastic zakjes zijn eindeloos. Uw producten kunnen ermee worden verpakt, bewaard, beschermd en vervoerd. De kwaliteit van plastic zakjes kan enorm verschillen. En er is niets vervelender dan een mooi product in een plastic tasje mee geven aan een klant en zodra hij de deur uit loopt scheurt het zakje. Daarom kiest u voor plastic zakjes van Hettinga.

Plastic zakjes voor alle doeleinden

Bij Hettinga Sneek vindt u plastic zakjes voor alle doeleinden. Zo leveren wij bijvoorbeeld LDPE zakken die gebruikt worden voor onder andere het verpakken van dierenvoeding, levensmiddelen, kabels en onderdelen. Onze LDPE zakken zijn ook uitermate geschikt voor het beschermen van producten die buiten moeten worden opgeslagen. U leest hier meer over onze LDPE zakken. Daarnaast vindt u bij Hettinga uiteraard ook blokbodemhoezen, die zeer geschikt zijn als stofhoezen en afdekhoezen. Ook vindt u buisfolie, aluminium hoezen, krimpfolie en nog veel meer! Zoals u merkt leveren wij een ontzettend breed assortiment aan plastic zakken. Zo weet u zeker dat u bij Hettinga vindt wat u zoekt.

Plastic zakjes op maat en met logo

Als specialist op het gebied van plastic verpakkingen en verpakkingsmaterialen weten wij als geen ander het belang van op maat gemaakte plastic zakjes. Het op maat laten maken van uw verpakkingsmaterialen zorgt er ook nog eens voor dat u minder afval hebt. Dit is weer erg positief voor het milieu omdat u minder plastic weggooit. Ook de kwaliteit van de zakken heeft hier invloed op. Wanneer u plastic gebruikt van de hoogste kwaliteit zullen de zakken niet scheuren en heeft u ook minder plastic nodig om bijvoorbeeld uw producten te vervoeren. Wij bieden u ook de mogelijkheid aan uw eigen logo op de verpakkingsmaterialen te drukken.

De plastic zakjes van Hettinga

Wanneer u van plan bent plastic zakjes te bestellen voor uw bedrijf, dan wilt u natuurlijk het beste kwaliteit voor de laagste prijs. Dat is precies wat u bij Hettinga Sneek kunt verwachten. Neem gerust een kijkje in ons assortiment. Om er zeker van te zijn dat de kwaliteit aan uw verwachtingen voldoet kunnen wij u van al onze verpakkingsmaterialen een aantal testers sturen. Zo weet u direct vanaf de start of de verpakkingen aansluit op uw wensen. Heeft u vragen over onze op maat gemaakte plastic verpakkingen of wilt u alvast wat testers aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze plastic specialisten! Al honderden tevreden gebruikers zijn u voor gegaan.