Plastic verpakkingen met uw eigen logo

Home Sitemap Plastic verpakkingen met uw eigen logo

Uw producten en artikelen zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Ook wanneer uw producten in opslag zitten of wanneer ze in transport zitten is het belangrijk dat uw bedrijf te herkennen is!

Bestel daarom uw op maat gemaakte plastic verpakkingen met uw eigen logo, gewoon bij Hettinga Sneek. Verzekerd van de scherpste prijs en de hoogste kwaliteit met eerlijk advies!

Voor alle sectoren, voor alle producten

persoonHettinga Sneek specialiseert zich in op maat gemaakte plastic zakken en verpakkingen, voor allerlei verschillende sectoren. Om een beeld te kunnen krijgen van ons grote verscheidenheid aan zakken en verpakkingen, hoeft u alleen al naar onze tevreden klanten te kijken. Cloetta, KLM, John Deere, Friesland Campina, Medtronic, Dr.Oetker en nog veel meer zijn u al voorgegaan! Van hygiënische beschermingshoezen voor het beschermen van medisch apparatuur tot vochtafstotende blokbodemhoezen voor de opslag van voedsel! We kunnen alle bijzonder sterke eigenschappen van onze producten benoemen, maar u kunt het uit de eerste hand lezen op onze referentiepagina.

Uw plastic verpakkingen bedrukt met uw logo

Heeft u een specifieke idee voor het bedrukken van uw plastic verpakking? Of wilt u juist persoonlijk advies om inspiratie op te kunnen doen? Belt u dan gerust met één van onze specialisten! Zij helpen u graag bij het realiseren van uw wens. Uw producten zijn het belangrijkste voor u, en u bent het belangrijkste voor ons.

Duurzame plastic verpakkingen met logo

Bij Hettinga vinden we duurzaamheid belangrijk! We staan voor minder verspilling en bieden daarom onze klanten op maat gemaakte oplossingen aan. Perfect voor uw product en perfect voor uw portemonnee. Van zeer grote plastic verpakkingen en hoezen met logo, tot de allerkleinste plastic postzegel verpakkingen met uw logo, bij Hettinga Sneek vindt u altijd de perfecte maatwerkoplossing.

Ook voor uw spoedklussen

Doordat we altijd een voorraad in ons goed uitgeruste magazijn achterhouden, kunnen we ook al uw spoedklussen snel afhandelen. Lees meer over wat Hettinga kan betekenen voor de industriële sector, de food sector en de medische sector. Bekijk ook ons gehele productassortiment en bestel uw verpakking gemakkelijk en snel. Heeft u een vraag of wilt u graag vrijblijvend informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op met ons.

Tip: Blijf op de hoogte van nieuwe verpakkingen, actuele nieuws en uitdagende projecten door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!