Plastic folie

Home Sitemap Plastic folie

Veelzijdige plastic folie. Hettinga Sneek biedt u verschillende soorten plastic folie voor een zeer scherpe prijs.

In ons assortiment vindt u folie geschikt voor de handmatige verwerking, maar ook folie voor machinaal gebruik. Denk hierbij aan buisfolie, krimpfolie, bouwfolie/afdekfolie en stretchfolie.

Buisfolie

Buisfolie op rol, dit type folie is zeer veelzijdig en wordt onder andere gebruikt als tijdelijk afzuigings- en ventilatiekanalen, het verpakken van profielen en rvs buizen of om zelf zakken mee te produceren. Uit eigen voorraad leveren we buisfolie van 5 tot 250 cm breed. Heeft u buisfolie nodig in afwijkende maten? Ook dat is mogelijk. Wij leveren voor iedere klant maatwerk.

Krimpfolie: Een stevige jas voor iedere toepassing!

Met krimpfolie kunt u producten verpakken met afwijkende formaten. Denk aan machine onderdelen of grotere producten zoals landbouwmachines. Meer informatie over krimpfolie vindt u hier.

Bouwfolie/afdekfolie

Afdekfolie wordt in de meeste gevallen gemaakt van LDPE plastic en wordt toegepast bij het afdekken/afschermen van grote producten. Afdekfolie zit niet helemaal strak om het product heen zoals krimpfolie dat doet, maar is vaak bedoeld als tijdelijk afdekmiddel. Meer lezen? Een uitgebreide omschrijving van afdekfolie vindt u hier.

STEIGERFOLIE: BESCHERMING TEGEN WEER EN WIND
Steigerfolie is, zoals het woord al zegt, geschikt voor het beschermen van bouwsteigers. Meer informatie over dit product vindt u hier.

STRETCHFOLIE
Stretchfolie is een plastic folie met een zeer hoge doorsteekweerstand, dankzij de 3-laags kwaliteit. U kunt uw producten stevig inpakken met minder omwikkelingen. We spreken hier dus van kostenbesparend folie. Benieuwd naar de verschillende typen stretchfolie? Lees verder.

Noppenfolie en schuimfolie

Voor een extra zacht jasje kiest u voor noppenfolie of schuimfolie. Breekbare en kwetsbare producten verdienen extra bescherming tijdens transport. Dit product leveren wij ook met een antistatische laag.

Op zoek naar een bepaald soort folie en vindt u dit type niet in het lijstje terug? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.