Maatwerk plastic afval zakken

Home Sitemap Maatwerk plastic afval zakken

Plastic afval zakken in bulk bestellen tegen de scherpste prijs? Dan bent u bij Hettinga Sneek aan het juiste adres. Onze zakken zijn in verschillende materialen en afmetingen beschikbaar. Zo vindt u altijd de zak die precies voldoet aan uw eisen, gewoon bij ons in Sneek. Wij zijn jarenlange leverancier van allerlei plastic verpakkingen en verpakkingsmaterialen aan heel Nederland, België en Duitsland.

Veelvoorkomende plastic afval zakken

De meest voorkomende materiaalsoort voor plastic afval zakken, is HDPE. Het staat vooral bekend om de hogere treksterkte en de stevigheid van deze zakken. Dat maakt HDPE uitermate geschikt voor het fabriceren van afval zakken! Door de hogere dichtheid van HDPE, kan er met een dunnere folie worden gewerkt. Hierdoor zijn de HDPE zakken ook minder belastend voor het milieu. Een geschikte duurzame oplossing voor uw bedrijfsafval!
Plastic zakken kunnen ook gemaakt worden van LDPE. Dit is een materiaal dat bekend staat om zijn scheurbestendige kwaliteiten. Deze LDPE zakken kunt u gebruiken als plastic afval zakken voor asbest en puin of als afzuigzakken of kadaverzakken.

MDPE plastic afval zakken

MDPE zakken worden gemaakt van een moleculaire combinatie tussen HDPE en LDPE. Hierdoor zijn de zakken geschikt voor vele uiteenlopende toepassingen. Zo kunt u denken aan stofhoezen, matrashoezen, zakken voor voedingsmiddelen en voor plastic afval zakken. Deze zakken zijn ook erg geschikt voor bedrukking, zoals een duidelijk waarschuwingsteken of belangrijke informatie. Kortom, MDPE heeft de belangrijkste voordelen van zowel HDPE als LDPE. Door de diktereductie wordt dit ook aangemerkt als duurzame oplossing doordat het minder belastend is voor het milieu.

In allerlei afmetingen & kleuren

De afval zakken van Hettinga Sneek zijn verkrijgbaar in allerlei gangbare én niet gangbare afmetingen. Ook zijn de zakken verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Zo kunt u ook de afval zak geheel laten aansluiten bij uw bedrijf. HDPE, LDPE en MDPE zakken zijn echter maar een kleine greep uit ons assortiment plastic verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Van Krimpfolie tot Bouwfolie, wij hebben écht alles in huis voor uw verpakkingswensen.

Hettinga Sneek helpt u graag verder

Wilt u graag meer weten over ons ruime assortiment plastic verpakkingen of verpakkingsmaterialen? Op onze website hebben wij veel informatie voor u beschikbaar. Komt u er echter niet helemaal uit of wilt u graag toch wat meer informatie? Aarzel dan geen moment om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u direct een bestelling plaatsen? Dat kan via ons contactformulier of telefonisch.