LDPE folie van Hettinga Sneek

Home Sitemap LDPE folie van Hettinga Sneek

LDPE folie staat bekend om zijn scheurbestendige kwaliteiten. Dat is ook de reden waarom LDPE folie vaak wordt gebruikt als buisfolie of afdekfolie voor bijvoorbeeld het vervoeren en beschermen van kostbare producten. De flexibiliteit van LDPE is daarnaast ongeëvenaard. Het is één van de meest flexibele en krachtige folie die bestaat.

LDPE folie voor allerlei toepassingen

LDPE folie is niet alleen populair als buisfolie, deze folie is uitermate geschikt voor een grote verscheidenheid aan toepassingen! Zo is LDPE ook een veelvoorkomende keus voor afdekfolie, afdekhoezen, afzuigzakken, minigrip zakjes en nog veel meer! LDPE is namelijk oersterk, en dat is precies wat uw producten verdienen! Met deze folie genieten uw producten namelijk van optimale bescherming! Niet alleen tijdens opslag, ook tijdens transport is optimale bescherming van groot belang! Daarom kiest u natuurlijk voor de topkwaliteit LDPE folie van Hettinga Sneek.

Bescherm uw producten met kwaliteit verpakkingverpakkingsmaterialen

De optimale bescherming van uw producten staat bij ons voorop. Daarom vind u bij ons een zeer uitgebreid assortiment plastic verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Zo vind u namelijk altijd de perfecte verpakking voor uw product. Naast onze standaardmaten zijn onze verpakkingen op maat te realiseren. Zo hoeft u nooit meer zorgen te maken over dat de verpakking niet perfect aansluit bij uw product. Als voorbeeld nemen wij het volgende klantenverhaal:

Binnen ons ziekenhuis moesten wij een afdeling met röntgenapparatuur voorbereiden op een eventuele Ebola-patiënt. De apparaten op deze afdeling zijn complex van vorm. Hettinga Sneek heeft ons perfect passende beschermingshoezen geleverd op zeer korte termijn, dit heeft ons geweldig geholpen!

Met het juiste maatwerk is er een perfecte oplossing voor iedere product, zelfs voor ingewikkelde vormen als röntgenapparatuur! Lees hier meer klantenverhalen.

Maak het persoonlijk

Ook wanneer uw producten in opslag of transport zijn, fungeren ze als visitekaartje van uw bedrijf. Dan wilt u natuurlijk dat u de juiste persoonlijkheid uitstraalt! Daarom is het ook mogelijk om uw plastic zakken en verpakkingen te laten bedrukken bij Hettinga Sneek. Hierbij kunt u denken aan het bedrukken van uw logo op de verpakking, of juist een waarschuwingstekst. Hieronder hebben wij een aantal gerealiseerde bedrukte zakken voor u verzameld:

Neem contact op

Wilt u meer informatie of persoonlijk advies op maat? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze verpakkingsspecialisten. Wij staan u vrijblijvend te woord en geven u onafhankelijk en persoonlijk advies. Neem ook eens gerust een kijkje in ons assortiment plastic verpakkingen en verpakkingsmaterialen.