Gripzakken

Home Sitemap Gripzakken

Gripzakken zijn hersluitbare plastic zakken die u voor uiteenlopende toepassingen kunt gebruiken.

Een groot voordeel van deze verpakking is dat het zakje dankzij het gepatenteerde gripprofiel van Minigrip eenvoudig te openen en te sluiten is. Deze zakken (of zakjes) bestelt u makkelijk en snel bij Hettinga in Sneek.

Toepassingen gripzakken

De standaard zakken van 50 micron dik (0,05mm) zijn voor honderden toepassingen te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het verpakken van bijsluiters, printplaten, gebruiksaanwijzingen en kleine onderdelen. Naast de standaard van 50 micron leveren wij ook dikkere gripzakjes (tot 90 micron dik) bijvoorbeeld als u zwaardere producten wilt verpakken zoals machine onderdelen.

De eigenschappen van Minigrip

Wij zijn dealer van het merk Minigrip. Daardoor kunt u bij ons, in tegenstelling tot anderen leveranciers, gripzakjes bestellen tegen zeer scherpe prijzen. De gripzakken van Minigrip zijn recyclebaar en voldoen aan de Europese richtlijnen. Gripzakjes van het merk Minigrip zijn ook geschikt voor het verpakken van levensmiddelen. Bovendien zijn ze licht in gewicht, ijzersterk en vochtwerend.

Er zijn diverse opties mogelijk!

Een greep uit de diverse opties;

  • Met of zonder ophangoog zodat u de gripzakjes gemakkelijk kunt ophangen (eurogat is ook mogelijk!).
  • Volledig transparante zakken.
  • Zakken voorzien van een schrijfvlak.
  • Zakken in diverse maten tussen 40x40mm en 500x500mm (op aanvraag ook andere maten mogelijk).
  • Zakken met een dikte van 50 tot 90 micron.
  • Antistatische gripzakjes (geschikt voor de elektronische industrie)

Meer informatie?

Voor een overzicht van alle mogelijkheden bekijkt u onze prijslijst. Onze producten zijn zowel op voorraad als op aanvraag leverbaar.

Voor meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden van onze plastic zakken in combinatie met uw product. Wij zijn echte meedenkers, dus schroom niet en bel ons op met uw verpakkingsvraag! Hettinga staat bekend om maatwerk en we leveren als lid van het NVC (Nederlandse verpakkingscentrum) altijd producten van hoge kwaliteit.