Food

Tijdens de opslag en het transport van voedingsmiddelen is het voedsel het meest kwetsbaar. In deze fase is de kans op bevuiling door stof en besmetting door bacteriën het grootst. Daarom is het zo belangrijk dat we het voedsel voorzien van de beste bescherming.

Dat is waar de plastic verpakkingen van Hettinga Sneek te pas komen. Wij leveren namelijk de hoogste kwaliteit Foodgrade zakken. Deze zakken produceren wij daarnaast klant specifiek. Dat betekent dat wij de zakken geheel produceren naar uw wens en naar het te vervoeren voedingsmiddel. En dat ook nog eens voor de beste prijs!

Optimale bescherming

Uw product wordt optimaal beschermd vanaf het moment dat het in een plastic zak van Hettinga geplaatst wordt. Tijdens het gehele transportproces zijn uw producten beschermd tegen stof, vuil en bacteriën. De plastic zakken voor de voedselindustrie worden op maat geproduceerd op basis van het product. Uiteraard worden uw wensen meegenomen in deze keuze.

Deskundig advies

Om welk product het ook gaat, wij zullen u voorzien van deskundig advies over het soort zak, het materiaal, de sterkte en de kwaliteit. Zo bieden wij u ook de mogelijkheid om de plastic zakken uit te rusten met een blokbodem seal. Hierdoor blijft er geen restproduct achter tijdens het legen van de zakken.

Uw product verdient de beste bescherming

Hettinga Sneek BV hecht grote waarde aan kwaliteit en voedselveiligheid: Het spreekt vanzelf dat er geproduceerd wordt overeenkomstig NEN EN ISO 9001:2000 en BRC-IoP, gecertificeerd door Lloyds. Wie zijn u al voorgegaan in de keuze voor Hettinga? Onder andere Cloetta, Go-tan en Friesland Campina. Heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact op met onze verpakkingsspecialisten.