Plastic verpakkingen voor de Food industrie van Hettinga

Home Sitemap Plastic verpakkingen voor de Food industrie van Hettinga

Plastic verpakkingen voor de Food industrie van Hettinga

Tijdens de opslag en het transport van voedingsmiddelen is het voedsel het meest kwetsbaar. In deze fase is de kans op bevuiling en migratie van en door stof, en besmetting door bacteriën het grootst. Daarom is het zo belangrijk dat we het voedsel voorzien van de beste bescherming, oftewel de beste plastic verpakkingen voor de food industrie. Dat is waar de plastic verpakkingen van Hettinga Sneek te pas komen. Op deze pagina leest u alles over onze zeer hoge kwaliteit Foodgrade zakken. 

Plastic verpakkingen voor de Food industrie van Hettinga

Wij leveren de hoogste kwaliteit Foodgrade zakken. Deze zakken produceren wij daarnaast klant specifiek. Dat betekent dat wij de zakken geheel produceren naar uw wens en naar het te verpakken voedingsmiddel. Wij maken alles geheel op maat. Om verspilling te voorkomen en om de beste bescherming te bieden voor uw product. Dit kan zijn een specifiek formaat, een gewenste inkleuring ter onderscheiding, maar ook een zak met logo.

Optimale bescherming met plastic food verpakkingen

Uw product wordt optimaal beschermd vanaf het moment dat het in een plastic zak van Hettinga geplaatst wordt. Tijdens het gehele transportproces zijn uw producten beschermd tegen stof, vuil en bacteriën. De plastic verpakkingen voor de food industrie worden op maat geproduceerd op basis van het product. Uiteraard worden uw wensen meegenomen in deze keuze.

Blokbodem seal en BRC-certificering

Om welk product het ook gaat, wij zullen u voorzien van deskundig advies over het soort zak, het materiaal, de sterkte en de kwaliteit. Zo bieden wij u ook de mogelijkheid om de plastic zakken uit te rusten met een blokbodem seal. Hierdoor blijft er geen restproduct achter tijdens het legen van de zakken. Deze toepassing is voornamelijk geschikt voor het bulkverpakken van poeders.

Hettinga Sneek BV hecht grote waarde aan kwaliteit en voedselveiligheid en wij kunnen u dit dan ook garanderen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat uw producten geproduceerd worden overeenkomstig NEN EN ISO 9001:2000 en BRC-IoP, gecertificeerd door Lloyds. Wilt u meer weten over verschillende certificeringen die te maken hebben met Foodgrade plastic verpakkingen? Klik dan door naar deze pagina over certificeringen.

 

Wat klanten vertellen over onze verpakkingen

Vele klanten zijn u al voorgegaan. Hettinga is namelijk al actief vanaf 1916! Onder andere Cloetta, Go-tan en Friesland Campina zijn bedrijven die wij hebben mogen helpen bij de verpakkingen. Bent u nieuwsgierig naar referenties van verschillende soorten klanten? Op deze pagina komen een aantal klanten van ons aan het woord.

Vraag meer informatie aan over plastic verpakkingen voor de Food industrie

Hettinga staat bekend om haar oplossingsgerichtheid, maatwerk. De korte lijnen met de leverancier vinden we zeer belangrijk. Heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact op met onze verpakkingsspecialisten. Of bel  (0515) 41 33 68