EVA zakken

Home Sitemap EVA zakken

EVA zakken van Hettinga Sneek

EVA zakken, ook wel bekend als ethyleenvinylacetaat zakken, worden steeds populairder in verschillende sectoren vanwege hun vele voordelen. Deze EVA zakken zijn namelijk gemaakt van een zeer flexibele kunststof. Het materiaal is transparant en heeft een lage temperatuurbestendigheid, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen. Zo smelten EVA zakken tijdens de productie en laten geen sporen na, de zak is dus 100 % oplosbaar. Deze toepassing wordt veel gebruikt in de rubberindustrie en bij het mengen van grondstoffen onder hoge temperaturen.

Waarom kiezen voor EVA zakken?

Er zijn verschillende redenen waarom EVA zakken een goede keuze zijn. Zoals gezegd lossen de EVA zakken 100% op in het productieproces. Door de lage temperatuurbestendigheid weet u zeker dat de EVA zak oplost. Daarnaast laten de EVA zakken geen sporen achter na het smeltproces. Hierdoor hebben deze zakken geen invloed op het mengproces waardoor u uw kwaliteit kan blijven waarborgen.

Kies voor EVA zakken van Hettinga Sneek

Als u op zoek bent naar EVA zakken, bent u bij Hettinga Sneek aan het juiste adres. Onze EVA zakken zijn leverbaar op aanmaak met een minimum ordergrootte van 250 kg. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.