EVA zakken

Home Sitemap EVA zakken

EVA zakken van Hettinga Sneek

EVA zakken, ook wel bekend als ethyleenvinylacetaat zakken, worden steeds populairder in verschillende sectoren vanwege hun vele voordelen. Deze zakken zijn namelijk gemaakt van een zeer flexibele kunststof. Het materiaal is transparant en heeft een lage temperatuurbestendigheid, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen. Zo smelten de zakken tijdens de productie en laten geen sporen na, de zak is dus 100 % oplosbaar. Deze toepassing wordt veel gebruikt in de rubberindustrie en bij het mengen van grondstoffen onder hoge temperaturen.

Waarom kiezen voor EVA zakken?

Er zijn verschillende redenen waarom EVA zakken een goede keuze zijn. Zoals gezegd lossen de zakken 100% op in het productieproces. Door de lage temperatuurbestendigheid weet u zeker dat de zak oplost. Daarnaast laten de zakken geen sporen achter, na het smeltproces. Hierdoor hebben deze zakken geen invloed op het mengproces waardoor u uw kwaliteit kan blijven waarborgen.

De voordelen

De keuze voor EVA zakken brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • 100% Oplosbaar: de zakken smelten volledig tijdens de productie, wat betekent dat er geen restanten achterblijven in het eindproduct.
  • Lage temperatuurbestendigheid: Het materiaal is bestand tegen lage temperaturen, wat zorgt voor een betrouwbare oplossing in diverse toepassingen.
  • Geen invloed op het mengproces: Omdat de zakken volledig oplossen, beïnvloeden ze het mengproces niet, waardoor de kwaliteit van uw product gewaarborgd blijft.

Toepassingen

De zakken worden in verschillende industrieën gebruikt. Zo zijn ze bijvoorbeeld zeer geschikt voor de rubberindustrie, waar ze helpen bij het mengen van grondstoffen. Ook in de medische sector worden de zakken toegepast, bijvoorbeeld bij het veilig verpakken van gevoelige apparatuur.

Kies voor zakken van Hettinga Sneek

Als u op zoek bent naar EVA zakken, bent u bij Hettinga Sneek aan het juiste adres. Onze zakken zijn leverbaar op aanmaak met een minimum ordergrootte van 250 kg. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.