De perfecte wikkelfolie voor uw product

Home Sitemap De perfecte wikkelfolie voor uw product

Wikkelfolie voor verschillende doeleinden

Wikkelfolie voor verschillende doeleinden

Alle verschillende soorten wikkelfolie zijn te bestellen bij Hettinga in Sneek. Het soort wikkelfolie dat u nodig heeft, hangt af van uw product en het doel van de verpakking. En laten wij daar nou erg veel verstand van hebben. Wilt u wikkelfolie gebruiken voor opslag? Wikkelt u een paar pallets per dag of gaan er tientallen per dag uit? Gebruikt u de wikkelfolie voor transport? Dan moet u ook rekening houden met de doorsteekweerstand. Kom met uw specifieke wens bij ons. Onze specialisten helpen u graag verder!

Allerlei soorten wikkelfolie

Wanneer u op zoek gaat naar wikkelfolie, komt u al snel een hele hoop variaties tegen. Maar hoe weet u nu welke soort folie het beste bij uw product past? Voor elke klus is een andere soort folie nodig.  U kunt gerust contact opnemen, zodat één van onze specialisten vrijblijvend persoonlijk advies op maat kan geven. Onze specialisten weten namelijk precies welke kenmerken van de folie belangrijk zijn voor uw product en toepassing. Een voorbeeld van een vraagstuk is: jouw product vraagt om sterke folie, dat niet snel scheurt, maar wel een hoge rekbaarheid heeft. Onze specialisten zullen u adviseren te kiezen voor onze wikkelfolie met een meerlaags kwaliteit die de rekbaarheid en doorsteekweerstand verhoogt.

Wikkelfolie als verpakkingsmateriaal

In ons assortiment hebben we verschillende folies voor verschillende toepassingen. Bij ons vindt u machinewikkelfoliehandwikkelfoliekrimpfolie  en nog veel meer! Hoewel deze verschillende folies veel van elkaar verschillen, hebben ze één belangrijk aspect gemeen: het is folie van de hoogste kwaliteit dat precies naar uw wens wordt gemaakt. Hiermee worden uw producten en artikelen optimaal beschermd tegen vocht, vuil en stof tijdens opslag en transport. Zo hebben we al vele grote en kleine bedrijven kunnen helpen met een specifiek vraagstuk.

Hettinga staat voor u klaar

Hettinga Sneek is uw betrouwbare leverancier op het gebied van plastic maatwerk oplossingen. Door onze korte communicatielijnen en eerlijke service kiezen onze klanten keer op keer voor onze oplossingen. We denken ook graag met u mee en voorzien u van persoonlijk en betrouwbaar advies. De klant is bij ons nog steeds de koning, daarom zetten we ook altijd dat ene stapje extra voor u. Neem gerust contact op met één van onze specialisten voor meer informatie of voor het bestellen van uw oplossing. Bel naar het telefoonnummer (0515) 41 33 68 of stuur een e-mail naar het e-mailadres info@hettinga.nl. Uiteraard kunt u ook uw bestelling online plaatsen via het contactformulier!