De perfecte wikkelfolie voor uw product

Home Sitemap De perfecte wikkelfolie voor uw product

Het soort wikkelfolie dat u nodig heeft, hangt af van uw product en het doel van de verpakking. Wilt u het bijvoorbeeld gebruiken voor opslag? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met vochtafstotende materialen. Gebruikt u de wikkelfolie voor transport? Dan moet u ook rekening houden met de doorsteekweerstand. Wees niet gevreesd, onze specialisten helpen u graag verder!

Allerlei soorten wikkelfolie

Wanneer u op zoek bent naar wikkelfolie, komt u al snel een hele hoop variaties tegen. Maar hoe weet u nu welke soort folie het beste bij uw product past? Dan kunt u gerust contact opnemen met één van onze specialisten voor vrijblijvend persoonlijk advies op maat. Onze specialisten weten namelijk precies welke kenmerken van de folie belangrijk zijn voor uw product en toepassing. Bijvoorbeeld: Vergt de toepassing om sterke folie dat niet snel scheurt, maar wel een hoge rekbaarheid heeft? Dan zal één van onze specialisten u adviseren te kiezen voor onze wikkelfolie met 3-laagse kwaliteit dat de rekbaarheid en doorsteekweerstand verhoogt.

Wikkelfolie als verpakkingsmateriaal

In ons assortiment hebben we verschillende folies voor verschillende toepassingen. Bij ons vindt u machinewikkelfolie, handwikkelfolie, krimpfolie, noppenfolie, bouwfolie, en nog veel meer! Hoewel deze verschillende folies veel van elkaar verschillen, hebben ze één belangrijk aspect gemeen: het is folie van de hoogste kwaliteit dat precies naar uw wens wordt gemaakt. Hiermee worden uw producten en artikelen optimaal beschermd tegen vocht, vuil en stof tijdens opslag en transport.

Hettinga staat voor u klaar

Hettinga Sneek is uw betrouwbare leverancier op het gebied van plastic maatwerk oplossingen. Door onze korte communicatielijnen en eerlijke service kiezen onze klanten keer op keer voor onze oplossingen. We denken ook graag met u mee en voorzien u van persoonlijk en betrouwbaar advies. De klant is bij ons nog steeds de koning, daarom zetten we ook altijd dat ene stapje extra voor u. Neem gerust contact op met één van onze specialisten voor meer informatie of voor het bestellen van uw oplossing. Uiteraard kunt u ook uw bestelling online plaatsen via het contactformulier!