Buisfolie: veelzijdig en op maat bij Hettinga Verpakkingen

Home Sitemap Buisfolie: veelzijdig en op maat bij Hettinga Verpakkingen

Buisfolie bij Hettinga verpakkingen 

Bij Hettinga kunt u terecht voor buisfolie, HDPE / MDPE / LDPE  zowel op aanvraag als uit voorraad leverbaar. Er zijn qua formaten en opties dus erg veel mogelijkheden. Daar staat Hettinga verpakkingen ook om bekend! Heeft u een specifieke wens? Neem dan direct contact op over buisfolie. 

Wat is buisfolie?

Buisfolie is een veelzijdig materiaal dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Het is een type folie dat als een buis is vervaardigd en biedt de mogelijkheid om zelf plastic zakken op maat te maken. Het kan ook dienen als afzuigslang in industriële omgevingen zoals scheepswerven of als tijdelijk ventilatiekanaal. In spuiterijen wordt het gebruikt ter bescherming van kabels en het kan ook als verpakking voor diverse producten ingezet worden.

Buisfolie opties

Formaten en diktes

Bij Hettinga Sneek kunt u buisfolie bestellen in de diktes variërend van 50 micron tot 250 micron. Wij leveren zowel transparante als gekleurde folie, afhankelijk van uw wensen en eisen.

Types

Ons assortiment omvat verschillende types:

Maatwerk en voorraad

Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij buisfolie aan die zowel vanuit onze eigen voorraad als op maat gemaakt kan worden. Vanuit voorraad leveren wij formaten van 5 cm tot 250 cm breed. Voor maatwerkoplossingen kunt u bij ons terecht voor naadloos gespoten folie in HDPE, MDPE en LDPE, al vanaf 1 cm breed.

Hettinga: een familiebedrijf met kwaliteit en service

Als bescheiden, maar kwaliteitsgericht familiebedrijf, heeft Hettinga een rijke geschiedenis in de verpakkingsindustrie. Onze locatie in Sneek is de thuisbasis van waaruit wij een groot klantenbestand bedienen, variërend van ziekenhuizen tot de voedselindustrie. Onze specialisatie in de industriële markt betekent dat wij uw taal spreken en snel kunnen inspelen op uw verpakkingsvragen. Als lid van het NVC, Nederlands Verpakkingscentrum, staan we voor kwaliteit en flexibiliteit.

Klantgerichte oplossingen

Wij zijn trots op onze korte communicatielijnen en onze klantgerichte aanpak. Bij Hettinga staat u als klant centraal en wij streven ernaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn met een passende oplossing.

Meer weten over buisfolie?

Heeft u specifieke wensen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website, per e-mail of telefonisch. Wij staan klaar om u te adviseren en te voorzien van de verpakkingsoplossingen die u nodig heeft. Bent u benieuwd naar wat Hettinga Verpakkingen voor u kan betekenen? Klik hier voor meer informatie over ons bedrijf en onze producten.

Meer informatie over Buisfolie bij Hettinga verpakkingen

Wilt u meer informatie over buisfolie? Of wilt u weten of hetgeen wat u wenst wel mogelijk is?  Neem dan contact met ons op! U kunt ons contactformulier invullen, ons mailen of ons bellen.