Bedrukte broodzakken

Home Sitemap Bedrukte broodzakken

Bent u op zoek naar de beste oplossing om uw brood langer vers te houden? Kies dan voor de plastic broodzakken van Hettinga.

Deze zakken kunnen geheel naar wens bedrukt worden en voldoen aan de juiste normen. Onze broodzakken zijn zeer geschikt voor gebruik in de voedselindustrie. Wij leveren harmonicazakken, beugelzakken, bagloaderzakken, perforatiezakken en hotneedle zakken.

Kwaliteit

Plastic broodzakken van 20 micron worden vervaardigd uit 1A virgin materiaal wat in Europa geproduceerd wordt onder de geldende BRC-IoP en ISO 9001 : 2008 normen. U bent dus verzekerd van een kwaliteitsproduct voor een zeer scherpe prijs. Het laten bedrukken van plastic verpakkingen voor uiteenlopende broodproducten is zeer voordelig bij ons. Omdat wij maatwerkproducten leveren zijn de mogelijkheden enorm. U kunt zelf beslissen wat voor bedrukking/afbeelding, kleuren en materiaal u wenst. Wilt u een aantal keuzes aan ons voorleggen? Mail dan gerust of neem contact met ons op via het contactformulier.

Makkelijk werken

Uw broodzakken kunnen op rol, los, op beugel, op blok of hotneedle met afscheurperforatie uitgevoerd worden. Op die manier kunnen wij u voorzien van de juiste verpakking passend bij uw bedrijfsvoering.

Meer verpakkingen voor uw bakkerij

Hettinga is gespecialiseerd in plastic verpakkingen en is gevestigd in Sneek en makkelijk bereikbaar. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor andere plastic verpakkingen voor uw bakkerij. Denk bijvoorbeeld aan kratzakken of beschermhoezen voor om broodkarren. Meer informatie vindt u op onze website. Bestellingen kunt u telefonisch doorgeven of via ons contactformulier.