Home nieuws #1 Uitgelichte projecten plastic verpakkingen Hettinga

In onze serie ‘uitgelichte projecten’ nemen we u mee in de verschillende soorten aanvragen die we binnenkrijgen bij Hettinga voor plastic verpakkingen, de problemen die we oplossen voor onze klanten  en de soorten klanten die beroep op ons doen.

#Uitgelichte projecten plastic verpakkingen Hettinga

In onze serie ‘uitgelichte projecten’ nemen we u mee in de verschillende soorten aanvragen die we binnenkrijgen bij Hettinga voor plastic verpakkingen, de problemen die we oplossen voor onze klanten  en de soorten klanten die beroep op ons doen. Lees over onze opdrachten en wie weet zit uw gewenste product en oplossing er wel tussen.

Zakken voor een dierencrematorium

Voor een dierencrematorium hebben wij twee formaten zakken mogen leveren. Deze zakken worden ingezet om kadavers in af te voeren en dienden daarom van stevige kwaliteit te zijn. De zakken zijn uitgevoerd in zwart zodat de inhoud niet zichtbaar hoeft te zijn. De kleur en de formaten zijn in overleg met de klant bepaald en worden specifiek voor deze klant geproduceerd.

  • Stevige kwaliteit
  • Zwarte uitvoering
  • Formaat in overleg, oftewel maatwerk

Buisfolie voor een bedrijf in Amsterdam

Wij werden benaderd door een multi-national uit Amsterdam die een verpakkingsmachine hebben aangeschaft waarop men profielen wil gaan verpakken. Op deze verpakkingsmachine moest buisfolie komen te draaien om de profielen in te verpakken. Echter, in verband met de lay-out van de machine, mochten de rollen buisfolie geen grotere diameter dan 300 mm. hebben. Dit houdt in dat er relatief kleine rollen geproduceerd moesten worden, wat veel rolwisselingen tijdens productie inhoudt. Deze eis zorgde ervoor dat ze geen geschikte leverancier konden vinden, totdat ze met de hulp van Google bij ons uitkwamen. Conform de eisen leveren wij nu met de juiste rolopmaak buisfolie.

  • Speciaal formaat rollen
  • Exclusief

Pallethoezen/ krimphoezen op maat voor een producent in isolatiemateriaal

Voor een producent in isolatiemateriaal hebben wij krimphoezen op maat geleverd. Deze hoezen moeten een hoogte van 270 cm bedekken, inclusief de pallet en zijn niet standaard verkrijgbaar. In overleg met de klant hebben we het gewenste formaat bepaald. Daarvoor hebben we eerst een handgemaakt proefmonster geleverd. Naar aanleiding van dit proefmonster hebben we de definitieve maat bepaald en deze hoezen geproduceerd. Tevens hebben we een krimppistool geleverd om de hoezen te krimpen. Dit zodat de producten niet alleen goed gestabiliseerd zijn, maar ook de inhoud goed beschermd blijft.

  • Maatwerk
  • Exclusief (nergens verkrijgbaar)
  • Extra product geleverd

Meer projecten plastic verpakkingen

Dit zijn maar een paar voorbeelden van plastic verpakkingen en andere maatwerk projecten van Hettinga. Door de jaren heen hebben we de leukste en bijzonderste dingen mogen maken. Voor Heeft u ook een bijzondere aanvraag? Bent u benieuwd naar onze ervaring op gebied van plastic verpakkingen en welke projecten we nog meer hebben gerealiseerd? Bel dan gerust op. Geen vraag is te gek voor ons!