Ronde plastic vellen

Home Plastic verpakkingen Ronde plastic vellen

Hettinga Sneek levert ronde plastic vellen; geschikt als afdekvel voor o.a. een octabin (achthoekige doos) en voor het beschermen en afdekken van oliedrums en ronde emmers. Wij leveren deze plastic vellen, al dan niet omzoomd met elastiek.

Drum Covers

Ronde plastic vellen, ook wel drumcovers genoemd, worden gebruikt voor het afdekken en beschermen van vaten, emmers en containers die producten bevatten zoals levensmiddelen, chemicaliën, farmaceutische producten en andere industriële middelen. Een drumcover beschermt de inhoud tegen verontreiniging zoals water, vet, stof en andere externe elementen. Dankzij het elastiek in de drumcover past dit product als een jas. Een plastic drumcover verlengt de levensduur van de producten in de containers/vaten/emmers en zorgt voor een schoner milieu bij het verwerken van het product.

Product specificaties

Lekbestendig
Diameter: Beschikbaar in elk gewenste diameter
Kleur: Transparant of in kleur leverbaar
Recyclebaar: Ja
Dikte: op maat
Materiaal: LDPE/ HDPE/ MDPE
Met of zonder elastiek

Ronde plastic vellen bestellen

Drumcovers bestelt u eenvoudig via onze website. Vragen over dit product? Ontvang meer informatie per mail of neem contact met ons op via 0515 41 33 68.

Hettinga Sneek is ruim honderd jaar een begrip in Nederland en is producent / leverancier van plastic verpakkingsmateriaal. Bekijk ons assortiment maxi plastic verpakkingen hier. Een overzicht van onze micro verpakkingen vindt u hier.

Onze klanten hechten grote waarde aan voorspelbare productkwaliteit en goede dienstverlening. Daarvoor zijn zij bij ons aan het juiste adres.